Şehzadeler kupaya doymuyor

Eylül 12 ,2014



İl Gençlik Spor Kulübü Antrenörü ve Muay Thai Ege Bölge Başkanı Ediz Barış, Şehzadeler Belediyesi adına yarışan sporcuların antrenörleri ile birlikte Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Antrenörler kazandıkları kupaları Başkan Çelik’e takdim etti.

Ege Bölgesi illeri arasında düzenlenen Şehzadeler Muay Thai Zafer Kupası müsabakaları hafta sonu Manisa’da gerçekleştirildi. Katıldığı her müsabakada başarıya imza atan Şehzadeler takımı yine birinci oldu. Sporcuların antrenörleri kazandıkları kupayı Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e takdim etmek üzere ziyarette bulundu. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarete İl Gençlik Spor Kulübü Antrenörü ve Muay Thai Ege Bölge Başkanı Ediz Barış, Manisa Jeet Kune Do Spor Kulübü Antrenörleri Kaan Levent, Mustafa Ören, Turgutlu Muay Thai Spor Kulübü Antrenörü Tayfun Özcan, Turgutlu Kızıl Ejder Muay Thai Spor Kulübü Antrenörü Hüseyin Bayram, Akhisar Arena Spor Kulübü Antrenörü Yasin Çiftçi, Salihli Olimpia Spor Kulübü Antrenörü Onur Güler katıldı. Başkan Çelik’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Muay Thai Ege Bölge Başkanı Ediz Barış,  “Balıkesir Ayvalık’ta düzenlenen zafer kupası müsabakalarında başarı sağlayarak 4 kupa kazandık. Yine hafta sonu düzenlenen Şehzadeler Muay Thai Zafer Kupasında, Manisa Şehzadeler takımı olarak birinci olduk. Bugün kupalarımızı takdim etmeye ve desteklerinden dolayı başkanımıza teşekkür etmeye geldik” dedi. 

“SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını dileyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, “Hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten de zor şartlar altında gençlerimize sahip çıkıyorlar. Gençlerimiz sporla buluşuyor ve derece alıyor. Gerek yurt içinde gerek ülke çapında olsun bizi temsil ediyorlar. Bayrağımızı dalgalandırıyor, İstiklal Marşımızı okutuyorlar. Bu bizler için büyük bir gurur vesilesi. Biz de Şehzadeler Belediyesi olarak yasalar ve imkanlarımız nispetinde kendilerine destek olmaya çalışıyoruz. En son Manisa’da düzenlediğimiz zafer kupasında da ciddi bir başarı elde ettik. Bununla da gurur duyduk. Bütün hocalarımı kutluyorum, sporcularımıza da başarılarının devamını diliyorum. Belediye olarak desteklerimiz inşallah artarak devam edecektir” diye konuştu.  Konuşmaların ardından antrenörlere eşofman hediye edildi. Ziyarette Şehzadeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş da yer aldı.

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45