Şehzadeler 'in bir seçim vaadi daha tamamlanıyor

Ekim 21 ,2017



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yapımı büyük ölçüde tamamlanan Hacıhaliller Mahallesi Çok Amaçlı Salon inşaatında incelemelerde bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediye teknik ekipleri ile birlikte yapım çalışması büyük ölçüde tamamlanan Hacıhaliller Mahallesi Çok Amaçlı Salon inşaatında incelemelerde bulundu.

2014 Yerel seçimlerinde Hacıhaliller Mahalle ziyareti esnasında, Hacıhaliller Mahallesine bir tane Çok Amaçlı Salon sözünü verdiklerini ve bu sözü yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Çelik “Teknik ekiplerimiz ile birlikte yapımı devam eden inşaat çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda, yapımı için 2014 yerel seçimlerinde sözünü vermiş olduğumuz, Hacıhaliller Mahallesi Çok Amaçlı Salonumuzun inşaatında incelemeler yapıyoruz. Çok şükür ki vermiş olduğumuz sözlerimiz tek, tek yerine getiriyoruz. Yapmış olduğumuz bu bina ile Hacıhaliller Mahallemiz güzel bir esere kavuşmuş oldu. Bu güzel salonumuzu eğitim öğretim ve kültürel faaliyetleri için öğrenci kardeşlerimiz rahatça kullana bilecek. Ayrıca mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız da her türlü sosyal, kültürel aktivite ve etkinliklerini bu salonumuzda rahatça yapabilecekler. Şehzadeler Belediyesi olarak Hacıhaliller Mahallemize böylesine büyük ve modern bir Çok Amaçlı Salonu kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. 565 metrekarelik bu Çok Amaçlı Salonumuz Hacıhaliller Mahallemizin yanı sıra civar mahallelerimize de hizmet verebilecek kapasitededir. Salonumuzun inşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanmış durumda. Yaklaşık olarak 1 aylık ince işçilik ve çevre düzenlemesi işi de tamamlandıktan sonra Çok Amaçlı Salonumuzu halkımızın hizmetine sunacağız ”dedi.

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45