Şehzadeler 'in 2018 Bütçesi 98 Milyon TL

Kasım 03 ,2017



Şehzadeler Belediyesi Kasım Ayı Meclis toplantısı yapıldı. Toplamda 23 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında 2018 yılı performans programı CHP’nin çekimser oyuna karşın AK Parti ve MHP’nin oy çokluğu ile kabul edildi. 2018 yılı bütçesinin de görüşüldüğü toplantı da 2018 Yılı Mali bütçesi 98 Milyon TL olarak kabul edildi.

Şehzadeler Belediyesi Kasım ayı Belediye Meclisi toplan tısı geçtiğimiz akşam Kültür Merkezi Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz gün Hakkâri Çukurca’ da yaşanan terör saldırısında şehit düşen 6’sı asker 2’ si güvenlik korucusunu anarak konuşmasına başladı. Şehzadeler Belediyesinin 2018 yılı Mali Bütçesinin 98 Milyon lira olarak belirlendiğini ifade eden “Öncelikle Hakkâri’nin Çukurca kırsalında sınırdan Türkiye’ye giriş yapmak isteyen terörist guruba müdahalede bulunan 6’sı asker, 2’si güvenlik korucusu olmak üzere 8 vatan evladımız şehit olmuştur. Hain ve alçak terör örgütü ve onların destekçilerini bir kez daha lanetliyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da, hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Milletimizin başı sağ ve dik olsun. Akıncılar Mahallesinde belediye olarak kamulaştırdığımız tarihi metruk bina da restorasyon çalışması başlatacağız. Oradaki tarihi binayı yeniden ayağa kaldırarak orda civar mahallelere de hizmet verecek güzel bir Çocuk Kültür Sanat Merkezi açmayı hedefliyoruz. Orası açıldığında güzel bir merkez haline gelecek ve o alanda ki kötü görüntüde ortadan kalkmış olacak. 2018 Yılı bütçemiz de ilgili komisyonlarımız ve müdürlerimizin çalışması ile 98 Milyon lira olarak belirlenmiştir. Yeni bütçemizin Şehzadelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Çelik’ in konuşmasının ardından, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ahmet Demirarslan, bütçe ile ilgili meclis üyelerine kısa bir sunum yaptı. Sunumun ardından 2018 yılı performans Programı ve 2018 Yılı Mali Bütçesi maddeleri CHP grubunun çekimser oyuna karşın AK Parti ve MHP’nin evet oyu ile oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündem dışı konuşmalarda söz alan AK Parti, MHP ve CHP Grup başkanvekilleri, Hakkâri’ de yaşanan terör saldırısını sert bir dille lanetlediler.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45