Şehzadeler her mevsim rengarenk

Aralık 06 ,2016

Şehzadeler Belediyesi ilçede vatandaşın büyük beğenisini toplayan her mevsim yaptığı farklı peyzaj çalışmaları ile şehri rengarenk yapmaya devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında peyzaj çalışması başlatılan Manisa Lisesi ve Sultan Camii kavşakları 3750 adet farklı farklı kullanılan mevsimlik çiçeklerle güzelleştiriliyor.

Şehadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Mürülüğüne bağlı ekipler Sultan Cami Kavşağı ve Manisa Lisesi kavşağında peyzaj çalışması başlattı. Yaptığı peyzaj uygulamaları ile vatandaşın beğenisini toplayan Şehzadeler Belediyesi her iki kavşakta yaptığı peyzaj çalışması ile Şehzadelere ayrı bir renk kattı. Manisa Lisesi ve Sultan Camii karşaklarında yapılan çalışmada toplamda 3750 adet bitki kullanılarak adeta bir renk çümbüşü meydana getirildi. Şehzadeler Belediyesi olarak her alanda şehire hizmet ettiklerini ifadfe eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzader Belediyesi olarak ilçemizi güzelliştirmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Şehzadelerimizin en yoğun olan iki kavşağı olan Sultn Camii ve Manisa Lisesi Kavşağında peyzaj çalışması başlattı. Yapılan çalışma ile her iki kavşakta mevsimlik çiçek ve bitkiler kullanılarak o bölgeye ayrı bir renk getirmiştir. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz yapmış oldukları payzaj uygulaması ile kavşaklarda Hercai Menekşe, Sıklamen ve Manisa Lalesi olmak üzere toplamda 3750 adet bitkinin dikimini gerçekleştirmiştir. Bu iki kavşağımızın yanı sıra ilçemizdeki bütün parklar ve yeşil alanlarda da rutin çiçek dikimi ve bakım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yılın 12 ayı 4 mevisimi boyunca Şehzadelerimizin renga renk olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Şehzadeler Belediyesinin geçtiğimiz yıl Manisa Lisesi kavşağında yaptığı payzaj uygulaması tüm Manisa’lıların büyük ilgisini toplayarak fotoğrafları kısa zaman içersinde sosyal medya üzerinden binlerce kez paylaşılmıştı.