Şehzadeler dört dörtlük bir nikâh salonuna kavuştu

Ocak 06 ,2015



Şehzadeler Belediyesi Bedesten Nikâh Salonuyla ilgili basında çıkan haberler üzerine açıklama yaptı. İç tefrişat ve sahne yapımının tamamlandığı Tarihi Bedesten Nikâh Salonu kullanıma hazır hale geldi. Başkan Çelik “Nikâh Salonumuzun bütün eksikleri tamamlandı.  Dört dörtlük bir salon haline geldi. Kiralamak isteyen vatandaşlarımız belediyemize müracaat edebilirler” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, önceki gün bazı yerel gazetelerde çatısının çöktüğü şeklinde yayınlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek,   Şehzadeler Belediyesi Bedesten Nikâh Salonunda çalışmaların tamamlandığını, Manisa ve Şehzadeler ilçesine dört dörtlük bir nikâh salonu kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.  Çöktüğü iddia edilen yerin şahıslara ait özel dükkân olduğunu belirten Çelik “Bahsedilen yerde basit bir işlemle düzeltilebilecek bir hasar var. Bunu dükkân sahibi olan vatandaşımızın yaptırmasını sağlayacağız. Bahsedilen yerin nikâh salonuyla hiçbir alakası yok. Zaten fotoğrafları gören bir insan binanın çatısında hiçbir problem olmadığını anlar“ dedi. 

Başkan Çelik “ Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteninde yapmış olduğumuz çalışmalarda sona gelmiş durumdayız. Tarihi Bedestenin bu gün itibarı ile iç tefrişatı tamamlanmış durumdadır. Şu an itibariyle nikâh kıyılmaya ve herhangi bir program veya toplantı yapılmaya müsaittir. Nikâh salonumuzu kullanmak isteyen vatandaşlarımız belediyemize müracaat ederek, salonu kiralayabilirler.” dedi. 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45