Şehzadeler' den vatandaşlara Kandil ikramı

Mayıs 21 ,2016

Şehzadeler Belediyesi, Berat Kandili nedeni ile Manolya Meydanında vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu. Berat gecesinin rızıkların tanzim edildiği bir gece olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanvekili İsmail Önal “Tüm hemşerilerimizin Berat Kandilini kutluyorum” dedi.

Şehzadeler Belediyesi Berat Kandili nedeni ile Manolya Meydanında vatandaşlara 2 bin adet kandil simidi dağıttı. Vatandaşların tek tek kandilini tebrik eden Şehzadeler Belediye Başkanı İsmail Önal “Öncelikle Berat Kandilinin Manisa’mıza ve Ülkemize mübarek olsun. Allah güzellikler ile yarın sabah beratını almış insanlar olarak uyanmamızı hepimize nasip etsin diyorum. Berat gecesi, rızıkların tanzim edildiği, ölüm ve doğumlarında tanzim edildiği bir gün olarak, edilen dualar ile beratın alınacağı bir gün olarak kabul edilen bir kandildir.  İnşallah bu Berat Kandilini hepimiz özelliklerine uygun bir şekilde yaşarız. Tüm hemşerilerimizin bu mübarek gecesini şahsım ve Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik adına kutluyorum. Tüm İslam âleminin kandili mübarek olsun” dedi.