Şehzadeler' den tedavi gören askerlere geçmiş olsun ziyareti

Mayıs 26 ,2017

Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz gün 1. Piyade Er Eğitim Tugayında yaşanan enfeksiyon olayının ardından Devlet hastanesinde tedavi gören Askerleri ziyaret etti. Farklı servislerde yatan Askerleri tek tek ziyaret eden Kaymakam Çorumluoğlu ve Başkan Çelik, askerlerin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz günlerde enfeksiyon sonucu hastaneye kaldırılan askerleri ziyaret ederek durumları hakkında bilgiler aldılar. Manisa Devlet Hastanesinde farklı servislerde tedavi gören askerli tek tek ziyaret eden Kaymakam Çorumluoğlu ve Başkan Çelik, askerlere geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Yapılan ziyarette tedavi gören askerlerin durumlarının iyi gittiği bilgisini alan Kaymakam Çorumluoğlu, hastane yetkilileri ile kısa bir toplantı yaparak yatan askerlerin durumları ile ilgili bilgi aldı.