Şehzadeler' den Kutlu Doğum özel konseri

Nisan 19 ,2016

Şehzadeler Belediyesi Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Müziği Korosu Kutlu Doğam haftası nedeni ile Kutlu Doğum özel konseri düzenledi. Şehzadeler Belediyesi olarak Kutlu Doğum haftası nedeni ile Kutlu Doğum Özel konserini düzenlediklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler “ Böylesine anlamlı bir gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şehzadeler Belediyesi Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Müziği Korosu Kutlu Doğam haftası nedeni ile Kutlu Doğum özel konseri düzenledi. Tarihi Bedesten’ de düzenlenen konsere Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Salih Kuru, Şehzadeler Mühendislik Genel Müdürü Tarık Çanlı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Koro Şefi Ahmet İnce’nin yönettiği Şehzadeler Belediyesi Korosu seslendirdiği tasavvuf müzikleri ile Bedesten’ i dolduranların beğenisini topladı. Okunan tasavvuf müziklerinin yanı sıra yapılan sema gösteri izleyenlerden tam not aldı. Şehzadeler Belediyesi Korusunda bulunan tüm koristlerin gönüllü olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler “Öncelikle böylesine anlamlı bir gecede bu tarihi mekân da bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi peygamber efendimizin doğumu nedeni ile Kutlu Doğum haftasındayız Şehzadeler Belediyesi olarak bizlerde bu önemli ve güzel haftayı böylesine güzel bir gecede anmak istedik. Bu gece de Belediyemizin tamamen gönüllülerden oluşan koromuzun seslendirmiş olduğu birbirinden güzel eserleri hep birlikte dinledik. Koromuz kurulalı kısa bir süre olmasına rağmen gerçekten güzel konserler icra ettiler. Bu gecede coşkulu bir konserle başarılarını teyit ettiler. Ben koro da görevli tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Koro şefimiz Ahmet İnce hocamıza da çok teşekkür ediyor bu vesile ile bir müjdeyi de sizlerle paylaşmak istiyorum. 11 ayın sultanı Ramazan ayımız yaklaşıyor. Değerli hocamızın Ramazan ayı içerisinde yeni bir albümü çıkacak. Tekrar bu güzel geceyi onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.