Şehzadeler' de şiir tadında gece

Kasım 04 ,2017

Türkiye’nin tanınmış Şair ve Yazarlarından Kahraman Tazeoğlu, Şehzadeler Belediyesinin düzenlediği Söyleşi ve İmza Gecesinde Manisalılarla buluştu. Gece boyunca sevilen şiirlerini seslendiren Tazeoğlu, geceye katılan misafirlere zaman zaman duygu dolu anlar yaşattı.

Türkiye’nin yakından tanıdığı ve çok sevilen yazarları arasında yer alan Kahraman Tazeoğlu, Şehzadeler Belediyesinin düzenlemiş olduğu Söyleşi Gecesinde Manisalılar ile buluştu. Manisa Kültür Merkezi Lale Salonunda düzenlenen Söyleşi Gecesine AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis üyeleri İbrahim Onaylı, Mehmet Kavas, Mehmet Emin Çipiloğlu, Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kendine has yorumu ve tarzı ile Kültür Sitesinde sahneye çıkan Şair Yazar Kahraman Tazeoğlu, kitaplarına konu olan hayata hikâyelerini anlattı. Birçok kitabından alıntılarla geceye katılan vatandaşlara kimi zaman keyifli kimi zaman duygulu anlar yaşatan Tazeoğlu, seslendirdiği şiirlerle geceye katılanları adeta büyüledi. Tazeoğlu’nun seslendirdiği şiirler esnasında salonu dolduran vatandaşlar, cep telefonu kameralarının ışıklarını açarak Tazeoğluna eşlik ettiler.

Yaklaşık iki saat süreyle sahneden kalan Şair ve Yazar Kahraman Tazeoğlu’na AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Programın ardından açılan stant ta kitapseverlerin kitaplarını imzalayan Tazeoğlu, fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.