Şehzadeler' de sıcak çorba ikramı devam ediyor

Ekim 24 ,2016

Şehzadeler Belediyesi geçtiğimiz yıl başlattığı çorba ikramlarına devam ediyor.Her gün  Sabahları 2 farklı noktada  işe gitmek üzere servis duraklarına gelen vatandaşlara havaların soğuması ile birilikte sıcak çorba ikramı yapılıyor. Şehzadeler Belediyesi ikram çeşmelerinden her sabah 3 bin kişilik sıcak çorba akacak.

Şehzadeler Belediyesi havaların soğuması ile birlikte sabahları işe gitmek için duraklarda servis bekleyen vatandaşların yoğun olduğu iki durak olan Alaybey Camii Önü ve Sultan Camii önünde sabahları sıcak çorba ikramlarına başladı. İki noktada geçtiğimiz yıl kurulan ikram çeşmelerinden bu yıl da günde 3 bin kişiye sıcak çorba ikramı yapılacak.  Sıcak çorba ikramının Pazar günleri haricinde her sabah yapılacağını ifade eden Başkan Çelik “Geçtiğimiz yıl sabahları işe giden vatandaşlarımız için başlattığımız çorba ikramlarımızı bu yılda devam ettiriyoruz. Her iki çeşmemizden özellikle kış aylarında sabahları işe gitmek üzere servis duraklarına gelen 3 bin vatandaşlarımıza sıcak çorba ikramında bulunuyoruz. Her gün sabah işlerine gitmek üzere evinden çıkan hemşerilerimiz sıcak çorbalarından içecek. Yaz ayları boyunca vatandaşlarımız ikram çeşmelerinden akan soğuk meşrubat ve şerbetlerle serinledi. Bu soğuk içecek ikramlarımız yine bir süre akşamları devam edecektir” dedi.