Şehzadeler 'de ova yolları çalışması devam ediyor

Eylül 26 ,2016

Şehzadeler Belediyesi ova yolları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ova yolları düzenleme çalışmaları kapsamında 2016 yılında 650 km ova yolu çalışması yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Kurulduğu yıl itibarı ile ova yollarında düzenleme çalışması başlatan Şehzadeler Belediyesi Eylül ayı iti barı ile 2016 yılı içinde toplamda 650 km ova yolu çalışması yaparak, Manisalı çiftçilerin yüzünü güldürdü. Şehzadeler Belediyesi olarak rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra Çiftçiler içinde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak, Şehzadeler sınırlarımız içindeki tüm mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Rutin Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra çiftçilerimizin sorunlarının çözümüne de katkı sağlıyoruz. Bu bağlamda göreve geldiğimiz yıl başlattığımız ova yolları düzenleme çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ihtiyaç duyulan mahallelerde ki ova yollarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Ova yollarında çalışan ekiplerim 2016 yılı içerisinde bu güne kadar yapmış oldukları çalışma ile 650 km yolda düzenleme çalışması yaparak çiftçilerimiz arazilerine daha rahat bir şekilde ulaşmalarına katkı sağlamış olduk. 3 yıldır yapmış olduğumuz ova yolları çalışması ile şuana kadar 1850 km ova yolunda iyileştirme çalışmaları yaptık. Bu yıl hava şartlarının durumuna göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.