Şehzadeler 'de girişimcilik kursları devam edecek

Mayıs 26 ,2017

Şehzadeler Belediyesi, KOSGEB ve İŞKUR iş birliği ile açılan Girişimcilik kurslarının 2 ve 3. Dönem kurslarına katılan 50 girişimci sertifikalarını Başkan Çelik’in elinden aldı. Şehzadeler Belediyesi olarak bu güne kadar açtıkları girişimcilik kurslarında 200 kişinin faydalandığın belirten Başkan Çelik, yeni kurslarında açılacağını ifade etti.

Şehzadeler Belediyesi, KOSGEB ve İŞKUR işbirliği ile düzenlenen girişimcilik kurslarına katılan girişimciler sertifikalarını Başkan Çelik’ ten aldılar. Başkanlık Makamında düzenlenen sertifika dağıtım törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yanı sıra, İŞKUR İl Müdürü Sinan AKTAŞ, Şehzadeler Halk Eğitim Müdür Mehmet Kanca ve kursiyerler katıldı. Şehzadeler Belediyesinin girişimcilik kurslarına öncülük ettiğini belirten İŞKUR İl Müdürü Sinan Aktaş, yapılan destekler nedeni ile Başkan Çelik’ e teşekkür etti.

“BU KURSLAR GİRİŞİMCİLERİN ÖNÜNÜ AÇACAK”

Şehzadeler Belediyesinin bu güne kadar açtığı kurslardan 200 girişimcinin faydalandığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “İŞKUR destekli, KOSGEB ve Şehzadeler Belediyemizin ortaklaşa düzenlediği girişimcilik 2 ve 3.’ncü dönem kurslarına katılan kursiyerlerimize sertifikalarını takdim ediyoruz. Bugüne kadar 200 girişimci vatandaşımız Belediyemizin öncülüğünde açılmış olan girişimcilik kurslarına katılarak belge almaya hak kazandılar. Şehzadeler Belediyesi olarak bu kurslarımızı sürdüreceğiz. Üretime, ticarete ve istihdama katkı noktasında yeni girişimci ruhların eğitilmesi noktasında yeni girişimci ruhların eğitilmesi ve kazandırılması ülkemizin geleceği açısından son derece önemlidir. Biz bunu önemsediğimiz için bugüne kadar bu kurslardan 200 vatandaşımızın faydalanmasını temin ettik. Bundan sonra da yeni açacağımız kurslarla da Şehzadeler’ de yaşayan vatandaşlarımızın girişimcilik kurslarına katılmasının önünü açmış olacağız. Bugüne kadar girişimcilik kurslarına katılarak başarı ile tamamlamış olan kursiyerlerimizin hepsini tebrik ediyorum. İnşallah bu yeni aldıkları eğitim ile birlikte elde ettikleri girişimcilik ruhuyla çok güzel girişimlerde bulunurlar, yeni atılımlar yaparlar. Bizler bunlardan büyük bir memnuniyet duyarız” dedi. Sertifika törenine katılan kursiyerler, açılan kurslar nedeni ile b şakan Çelik’e teşekkür ettiler.