Şehzadeler' de Ramazan Gecelerinin son konuğu Kuşkaya oldu

Haziran 24 ,2017



Manisalı vatandaşların ramazan ayı boyunca buluşma noktası haline gelen Cumhuriyet Meydanında, Şehzadeler Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Geceleri etkinlikleri Sanatçı Aykut Kuşkaya konseri ile son buldu.

Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri etkinlikleri çerçevesinde geçtiğimiz akşam son program gerçekleşti. Etkinliklerin en son konuğu ünlü sanatçı Aykut Kuşkaya oldu. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan sanatçı okuduğu ezgilerle meydanı dolduran vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen konsere AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye meclis üyesi Ali Özyiğit, Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler ve vatandaşlar katıldı. 29 gün boyunca Cumhuriyet Meydanında dolu dolu bir ramazan programı yaşandığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bu yıl ramazan ayı boyunca dolu dolu etkinlikler gerçekleştirdik. Ramazan etkinliklerimizin son programında da değerli sanatçımız Aykut Kuşkaya’ yı şehrimizde misafir ettik. Ramazan ayı boyunca şehrimize gelen tüm sanatçılarımıza ve en önemlisi her gece bu meydanı dolduran tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. 29 gün boyunca meydanda düzeni sağlayarak güzel bir organizasyon olmasına neden olan tüm Belediye personelimize çok teşekkür ediyorum. Yine bu meydanın güvenliğini sağlayan vefakâr emniyet mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Tüm hemşerilerimizin mübarek ramazan bayramlarını tebrik ediyor, rabbim nice ramazanlarda bizleri sizlerle buluştursun inşallah” dedi.

“CUMHURİYET MEYDANI HALKIN BULUŞMA NOKTASI OLDU”

Ramazan ayı boyunca Cumhuriyet Meydanının halkın buluşma noktası olduğunu belirten AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber “Ramazan ayının son etkinliğinde güzel bir musiki ziyafetini bize yaşatan değerli dostumuz, sanatçımız Aykut Kuşkaya’ ya teşekkür ediyorum. Ramazan ayı boyunca bu meydanda birçok etkinliğe imza atarak halkımızın güzel bir ramazan ayı geçirmesine vesile olan değerli Belediye Başkanımız ve Şehzadeler Belediyesinin tüm çalışanlarını tebrik ediyorum. 29 gün boyunca Cumhuriyet Meydanı bir panayır yeri gibi halkımızın geceleri güzel vakit geçirdikleri bir yer oldu. İnşallah nice ramazanlarda bu şekilde buluşmayı rabbim bizlere nasip etsin. Şimdiden tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, daha güzel bayramlarda bir arada olmayı rabbimden diliyorum” dedi. Konser sonunda Milletvekili Recai Berber ve Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik sanatçı Kuşkaya’ ya hediye ve çiçek takdim ettiler.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45