Şehzadeler Zabıtası Eğitimden Geçti

Ekim 01 ,2015



Şehzadeler Belediyesi zabıta personeli, belediye kanunu, zabıta yönetmeliği, kabahatler kanunu beden dili ve iletişim konularında eğitim seminerinden geçti. Toplamda 13 saat süren seminer sonunda eğitime katılan zabıta personeli sertifikalarını Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ten aldılar.

Personel eğitimlerine önem veren Şehzadeler Belediyesi, personel eğitimlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta, Belediye hizmet ilkeleri, Belediye Kanunu, Zabıta Kanunu, yazışma kuralları, devlet memurları kanunu, stres ve ikna yönetimi, beden dili ve iletişim konularında eğitimlerini tamamlayan zabıta personellerine sertifikalarını Eğitim araçları salonunda düzenlenen törende Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik verdi. Sertifika törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan yardımcıları Ahmet Songüler, Bilal Demir ve Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi katıldı Şehzadeler Belediyesi olarak personel eğitimlerine büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Çelik “Bu güzel eğitim çalışmasında emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de değerli hocalarımıza sunmak istiyorum. Yapılan bu eğitim çalışmasının çok verimli bir eğitim çalışması olduğunu arkadaşlarımız bana ifade ettiler. Bu eğitim çalışmalarına katılan ve sertifika almayı hak eden değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Eğitim son derece önemli. Beşikten mezara kadar ilim talep ediniz diyen peygamberin ümmeti olarak. Bizim yaşımıza, konumumuza, görevimize bakmaksızın eğitime öğrenmeye ilme mesai harcamamız, emek sarf etmemiz gerekiyor. Şehzadeler Belediyesi çalışanlarını, Şehzadeler Belediyesi ailesinin birer mensupları olarak görüyoruz. İnsanlar her alanda uzman olamaya bilirler, her şeyi bilmeye bilirler. Bu bir eksiklik değildir. Bizim yönetim anlayışımız, yeterli olmayan bilgi sahibi olmayan arkadaşlarımızı dışlamak değil, onları eğitmek, gerekli seminerlere göndermek ve onları kazanıp bu güzel şehrimize birlikte hizmet etmek yönünde bir anlayıştır. Bu güne kadar bütün birimlerimizde ki arkadaşlarımıza çeşitli eğitim çalışmaları düzenledik. İnşallah bundan sonrada bu çalışmalarımız artarak devam edecektir. Çünkü zabıta birimimiz önemli. Zabıta belediyenin halka bakan yüzüdür. Esnafımızla ve vatandaşımız ile iç içe, halkımızın huzuru ve sağlığı açısından da büyük bir görev ifa ediyorlar. Bu nedenle bu konularda ki eğitimlere bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.

“Güçlü Türkiye İçin Birlikte Hizmet Edeceğiz”

Görev ve makamlar farklı olsa da hizmet etmek için herkesin çalışması gerektiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Hepimiz hizmet etmek, çalışmak mecburiyetindeyiz. Güçlü bir Türkiye’yi tesis etmek için çok fazla çalışmak zorundayız. Ben bir belediye başkanı olarak bu belediyenin en çok çalışan personeli olduğumu her yerde rahatlıkla söyleye biliyorum. Belediye başkanları belediyelerde hep geçici olmuştur. Belediyelerde kalıcı olan belediyenin personelleridir. Belki bir sonraki dönemde sizlerle birlikte olamayız. Ancak bu ülkenin bir evladı olarak söyleyeceğim, bu ülkenin güçlenmesi, daha da zenginleşmesi, çocuklarımızın daha da kalkınmış bir ülkede yaşaması Türkiye’nin lider ülke olabilmesi için bizlerin daha fazla okumamız, daha çok öğrenmemiz ve daha çok çalışmamız gerekiyor. Bu genel bir ilkedir. Her dönem için, geleceğimiz için geçerlidir. Öyleyse hepimiz öncelikle sorumlu olduğumuz alanlarda en iyi hizmeti üretmeliyiz. Ülkemizin kalkınması noktasında da üzerimize düşen görevimizin haricinde vazifelerimiz varsa da onların hepsini de yapmalıyız. Ben inanıyorum ki şehzadelerin çekirdek ailesi olan bizim mesai arkadaşlarımız fedakâr bir şekilde, özverili bir şekilde insanları da memnun edecek bir anlayışla çalışmalarına devam edecektir. Bu güne kadar ki emekleriniz ve katkılarınız için teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte de başarılar diliyorum. Rabbim sizleri kazadan, beladan muhafaza etsin. Çünkü biliyorum ki zor şartlar altında görev yapıyorsunuz. Allah kamuda çalışan, milletimize hizmet eden herkesi muhafaza etsin. Şüphesiz ki bizlerin rahatlıkla bu eğitimleri yapabilmemiz noktasında da bedel ödeyen, hayatının baharında şehadete koşan şehitlerimizi de her daim rahmetle, minnetle ve şükranla anmalı hayır dualarımızı eksik etmemeliyiz” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45