Şehzadeler Mehteri ilk konserini Başbakan'a verecek

Mart 23 ,2016

Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı ilk konserini Cuma günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun toplu açılış töreni için katılacağı Muradiye spor Salonu önünde verecek. Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı’nın ilk konserini Başbakan’a vereceklerini ifade eden Başkan Çelik vatandaşları 14.30’ da yapılacak olan açılış törenine davet etti.

Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı ilk konserini Başbakan Davutoğlu’na veriyor. Geçtiğimiz aylarda Mehter Takımı kurduklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “yeni kurulmuş olan Şehzadeler Belediyemizin Mehter Takımı ilk konserini Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Manisa’ ya gelişinde verecek. Muradiye mahallemizde yeni yapılan Spor salonu ve birçok tesisin açılışını gerçekleştirmek üzere Şehrimize teşrif edecek olan Başbakanımızı Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımımızın çalacağı marşlar ile karşılayacağız. Bu aynı zamanda mehter takımımızın ilk konseri olmuş olacak. Ayrıca özel günlerinde isteyen vatandaşlarımız mehter takımımızı kullanabilecekler. Bu konuyla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 2501120 numaralı telefondan bilgi alabilirler. Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımının Cuma günü saat 14.30’ da Sayın Başbakanımızın da katılacağız Muradiye spor Salonu ve Toplu açılış töreninde vereceği konsere tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.