Şehzadeler Kurbana Hazır

Eylül 20 ,2015

Şehzadeler Belediyesi Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler Kurban Bayramı öncesinde gıda satışı yapan iş yerlerinde hijyen denetimi yaptı. Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların sağlığı için bu denetimleri sıklaştırdıklarını ifade eden Şehzadelerler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Vatandaşımıza sağlıksız koşullarda üretilen gıdaları yedirmeyeceğiz” dedi.

Şehzadeler Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde denetimlerini arttırdı. İlçe sınırlarında gıda üretimi ve satışı yapılan iş yerlerinde yapılan hijyen ve evrak incelemeleri yapan Zabıta ekipleri eksiklikleri bulunana iş yerlerine uyarılarda bulundular. Zabıta ekiplerinin birçok iş yerinde denetleme yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlarımız bayramı sorunsuz bir şekilde geçirmeleri için her türlü çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Bu bağlamda ilçe sınırlarımız içerisinde gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerinde denetimler yaptık. Yapmış olduğumuz denetimler neticesinde tüm iş yerlerinin hijyen kurallarına büyük ölçüde uyduğunu da görmüş olduk. Tespit ettiğimiz bazı ufak tefek eksiklikler ile ilgili de iş yeri sahiplerine uyarılarda bulunduk. Ben ilçe sınırlarımızda yapmış olduğumuz denetimler neticesinde hijyenik ortamda üretim ve satış yapan tüm esnaf kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın sağlığı, huzuru ve refahı için bu tür çalışmalarımız devam edecektir” dedi.