Şehzadeler Kreşi Hizmete Başladı

Kasım 23 ,2015

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde incelemelerde bulundu. Tüm hazırlık çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Başkan Çelik Kreş ve Gündüz Bakımevinin resmi açılışının yakın bir tarihte yapılacağının müjdesini verdi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik hazırlık sürecinin tamamlanmasının ardından geçtiğimiz hafta faaliyete başlayan Şehzadeler Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde incelemelerde bulundu. Kreş ve Gündüz Bakımevindeki incelemelere Belediye Meclis üyeleri Akif Özer, Selman Keresteci, Şerif Gül, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler ve Bilal Demir katıldı. Şehzadeler Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevinin İlk etapta 23 öğrenci ile faaliyete girdiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak Sosyal projelerimizden biri olan Kreş ve Gündüz Bakımevini hayata geçirdik. Uygun bir bina arayışının ardından hızlı bir şekilde iç tefrişatının düzenlemesine geçtik. Titiz bir çalışmanın ardından günümüz şartlarına uygun ailelerin çocuklarını rahatlıkla bıraka bilecekleri bir Kreşi oluşturduk. Bu gün itibarı ile kreşimizde toplamda 23 öğrencimiz, 3 te kreş öğretmenimiz mevcuttur. Kreş ile ilgili müracaatlarımız devam etmektedir. İnşallah önümüzdeki günlerde kreşimizin resmi açılışını da hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi. Kreşe başvurmak isteyen ailelerin Beyaz Masaya giderek müracaatlarını yapa bileceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik konu ile ilgili olarak 2501133 numaralı telefondan bilgi ala bileceklerini sözlerine ekledi.