Şehzadeler Kent Konseyinden Bursa Kent Konseyine Ziyaret

Ekim 20 ,2014



Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Osman Gazi Belediyesi Kent Konseyleriyle görüşmelerde bulunmak üzere Bursa Büyük Şehir Belediyesi ve Osman gazi Belediyesini ziyaret etti.

Şehzadeler Kent Konseyi Yürütme Kurulunun almış olduğu karar ile yönetim kurulu üyesi Yüksel Ülker, Kadın Meclisi Başkanı Seher Taydaş ve Gençlik Meclisi Başkanı İbrahim Özkemerli’den oluşan heyet, geçtiğimiz günlerde çalışmaları hakkında bilgi almak ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak üzere Bursa Büyükşehir ve Osmangazi belediyelerini ziyaret ettiler.

Bursa Büyükşehir ve Osman Gazi Belediyesinde Başkan yardımcıları ve Kent konseyi başkanlarıyla bir araya gelen Şehzadeler Belediyesi Kent konseyi heyeti, Kent Konseyi çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. Yeni kurulan bir belediye olduklarını ifade eden Şehzadeler Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Seher Taydaş; “Yürütme kurulumuz kentimize başarılı hizmetler vermek için Kent Konseyi çalışmalarında farklılık oluşturan kentlerin konseylerinin bu çalışmalarının yerinde görülmesi kararını almıştı. Yürütme kurulumuzun aldığı bu karar Konsey Başkanımız Sayın Nejat Arusan tarafından Belediye Başkanımıza iletildi. Belediyemizin sağladığı desteklerle Bursa Büyük Şehir ve Osman Gazi belediye başkanları, kent konseyi başkanları ve kültür müdürleriyle görüşmelerde bulunduk. Ziyaretimiz, kentler arası ilişkileri geliştirmek ve başarılı çalışmaları örneklemek açısından son derece yararlı oldu ve ilişkilerin sürdürülmesi kararlaştırıldı. Yaptığımız gözlemlerin raporunu yürütme kurulumuzda sunacağız. Biz ziyaretimizde hemşerilerimizin ve Sayın Başkanımızın Bursa Halkına ve değerli yöneticilerine selam ve sevgilerini götürmüştük, onlardan da hemşerilerimize kucak dolusu selam, sevgi ve tebriklerini getirdik. Misafir perverliklerinden dolayı kendilerine ve özellikle bize bu imkânı tanıdığı için Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ederiz,” dedi

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45