Şehzadeler Kadına Şiddete Dur Dedi

Kasım 25 ,2015



Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi 25 Kasım Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü nedeni ile Manolya Meydanında bir etkinlik düzenledi. Kadın Meclisi Başkanı Seher Taydaş “Kadına şiddetin durdurulmasını istiyoruz” dedi.

 25 Kasım Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü kapsamında bir araya gelen Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Manolya meydanında düzenlediği bir etkinlikle Kadına şiddete hayır çağrısı yaptılar. Manolya meydanında düzenlenen etkinliğe Şehzadeler Belediye Başkanvekili Selman Keresteci ve AK Parti Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Rukiye katıldı. Dünya’ da her toplumda kadınların şiddete maruz kaldığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanvekili Selman Keresteci “Böylesine anlamlı günde bu etkinliği düzenleyen Kadın Meclisimizi yürekten kutluyorum. Dünyanın tüm toplumlarında kadınlar maalesef şiddete maruz kalıyorlar. Şehzadeler Belediyesi olarak tüm hizmetlerimizde kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz” dedi

“Kadına Şiddet Durmalı”

Kadın Meclisi Başkanı Seher Taydaş, her gün yüz binlerce kadının haksız yere şiddete maruz kaldığını yüz binlercesinin de hayatını kaybettiğini ifade ederek "Dünyanın birçok yerinde işgaller ve ambargolar nedeniyle yüz binlerce kadının ve çocuğun katledilmesinin, şiddet görmesinin, aç bırakılmasının durdurulmasını istiyoruz. Bizler, sokak ortasında, insanların gözü önünde vahşice öldürülen kadınız. Bizler namus cinayetleri sonucunda yaşamamızı yitiren yüzlerce sessiz kadınız. Bizler, çalışmak istediğimiz için, gece sokağa çıktığımız için eylem yaptığımız için saldırıya uğrayan kadınlarız. Kadınlara yapılan şiddetin bir an önce durmasını temenni ediyoruz" diye konuştu. Açıklamaların ardından ŞEKAME meydanda bulunana kadınlara Şehzadeler Belediyesi armalı havlu dağıttılar.

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45