Şehzadeler Hafta Sonunda Çalışacak

Kasım 19 ,2015

Şehzadeler Belediyesi 2015 yılı emlak vergisi 2. Taksitleri tahsilatına devam ediyor. 2015 yılı ÇTV ve Emlak vergilerinin 2 taksit ödemelerinin son ödeme günün 30 Kasım olduğunu belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik vatandaşların mağdur olmamaları için tahsilat işlemlerinin haf sonları da yapılacağını ifade etti.

1 Kasım itibarı ile 2015 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit tahsilatlarına başlayan Şehzadeler Belediyesi vezneleri 30 Kasım’ a kadar hafta sonları mesai yapacak. Özellikle hafta içi işlerinden dolayı vakit bulamayan vatandaşların vergilerini ödemeleri ve cezalı duruma düşmemeleri için 30 Kasım’ a kadar hafta sonları tahsilat veznelerinin çalışacağını belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Bilindiği gibi Emlak ve ÇTV’ lerin 2. taksitlerinin tahsilatını 1 Kasım itibarı ile yapmaya başlamıştık. Bu konuyla ilgili Belediyemizde iletişim bilgisi olan tüm vatandaşlarımıza bilgilendirme mesajlarını da yollamıştık. Ancak hafta içi çalışan ve işleri nedeni ile ödeme fırsatı bulamayan vatandaşlarımız için 30 Kasım’ a kadar veznelerimizi hafta sonları da açık tutacağız. Bu sayede vatandaşlarımızın mağdur olmamalarını sağlayacağız. Hafta içi işleri nedeni ile fırsat bulamayan vatandaşlarımız Cumartesi, Pazar günü Belediyemize gelip veznelerimizden saat 17.00’ ye kadar ödemelerini yapabilecekler” dedi.