Şehzadeler Güzelleşiyor

Eylül 09 ,2015

Şehzadeler Belediyesi her mahallede ayrı bir çalışma yürütüyor. Bazı mahallelerde Fen İşleri müdürlüğü ekipleri tadilat ve yenileme çalışmaları yaparken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise yeşil alanlarda peyzaj, budama ve yeşillendirme çalışmalarını yürütüyor. Şehzadeler ilçesinin her köşesinde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Şehzadeler Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Şehzadeler ilçesinde hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Her gün farklı 15 mahallede çalışmalarını sürdüren Şehzadeler Belediyesi ekipleri, sorunları en aza indirmek için aralıksız çalışıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak her gün mahallelerimizin birçoğunda ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedirler. Kimi mahallelerimizde asfalt çalışmaları yapılırken, kimi mahallelerimizde ise yol yapımı ve parkı taşı döşeme işlemlerimi hızla devam etmektedir. Bunun yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, Şehzadelerimizi daha güzel bir hale getirmek için yoğun mesai harcıyorlar. Parklarda çiçek ekimleri ve peyzaj düzenlemeleri devam ederken, sokaklarda vatandaşlarımızı rahatsız eden görüntü kirliliği oluşturan ağaçlarda budama işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Şehzadeler Belediyesi olarak şehrimizin daha güzelleşmesi için çalışmalarımız hız kesmeden tüm mahallelerimizde devam edecektir” dedi.