Şehzadeler Futbol Okulu Sona Erdi

Eylül 04 ,2015

Şehzadeler Belediyesinin yaz spor kursları kapsamında düzenlediği Futbol kursu sona erdi. Futbol kursuna katılan 53 öğrenci 8 Eylül sahasında düzenlenen törende katılım belgelerini aldı. Futbol kursuna katılan öğrenciler belgelerini Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş’ın elinden aldılar.

Şehzadeler Belediyesinin yaz spor okulları kapsamında düzenlemiş olduğu futbol kursuna katılan öğrenciler eğitimlerini tamamladılar. 53 Öğrencinin katıldığı futbol kursu düzenlenen bir törenle son buldu.  Törende Şehzadeler Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş kursa katılan öğrencilere katılım belgesi verdi. Şehzadeler Belediyesi olarak öğrenciler için bu tür sosyal içerikli kurslar düzenlemeye devam edeceklerini ifade eden Karataş “ Şehzadeler Belediyesi olarak, öğrencilerin eğitimine her alanda katkı sağlıyoruz. Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ in önem verdiği bu tür eğitim programları önümüzdeki dönemlerde de devam edecektir. Yaklaşık 3 aydır devam eden futbol kursumuz son erdi. Futbol kursuna katılan 53 öğrencimize katılım belgelerini takdim ediyoruz” dedi.