Şehzadeler Belediyesinden Muhtarlar gününden 3 anlamlı açılış

Ekim 20 ,2017



Şehzadeler Belediyesi 19 Ekim Muhtarlar Gününden, yapımı yeni tamamlanan Arda, Akıncılar ve Kaynak Mahalle Muhtarlık binasının açılışının gerçekleştirdi. Muhtarların halk ile belediye arasında çok önemli bir köprü görevi yürüttüğünü ifade Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye olarak Muhtarlara büyük önem verdiklerini söyledi.

Şehzadeler Belediyesi 19 Ekim Muhtarlar Gününde yapımı tamamlanan 3 Mahalle Muhtarlık binasının açılışının gerçekleştirdi. Arda, Akıncılar ve Dere Mahalle Muhtarlıklarının açılışına Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Emniyet Müdür Fevzi Bilgiç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yeni muhtarlık binaları ile muhtarlık işlemlerinin daha rahat bir şekilde yapıldığını ifade eden Mahalle Muhtarları, yeni binalar ve destekler için Şehzadeler Belediyesine teşekkür ettiler.

Arda Mahallesi olarak Belediyeden gereken tüm hizmetleri aldıklarını ifade eden Mahalle Muhtarı Adem Arslan “Öncelikle kendi oturacak bir binası yokken biz Muhtarların sorunları ile yakından ilgilenerek böylesine güzel bir projeyi Mahallemize kazandırdığı için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen 3 yıl gibi kısa bir sürede Şehzadelerin 65 Mahallesine büyük hizmetler götürdü. Yapılmasını istediğimiz her şey Mahallemizde fazlası ile yerine getirilmiştir. Şuan da Mahallemizde sadece Molla Şaban Parkımızı yeniden düzenlenmesi işi kalmıştır ki onunda planları çizilmiş onay beklemektedir. Bugün itibarı ile Mahallemizde yapılacak olan başka bir eksiğimiz kalmamıştır. Tüm bu hizmetler nedeniyle değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

“MUHTARLAR VATANDAŞ İLE BİZLER ARASINDA ÖNEMLİ BİR KÖPRÜDÜR”

Muhtarların vatandaş ile kurumlar arasında önemli bir köprü görevi gördüğünü ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “  Böylesine anlamlı bir günde 3 tane yeni muhtarlık binasının açılışının gerçekleştiriyoruz.  Öncelikle bizlerin mesai arkadaşları olan ve demokrasimizin kılcal damarları olan Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü tebrik ediyorum. Seçildiğimiz günden beri biz 65 mahallemizin muhtarları ile birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz onlar bizim mahallelerde ki gören gözümüz, işiten kulağımızdır. Sokaklarda ki problemleri öncelikli olarak onlar haberdar ediyorlar ve birlikte yaşayıp, havasını soluduğumuz ve suyunu içtiğimiz şehrimize hep birlikte hizmet ediyoruz. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde Şehzadelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar 9 mahallemize sıfırdan muhtarlık binaları yaptık. Bugün açılışını yaptığımız Arda Mahallesi Muhtarlık binamız, Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden esinlenilerek yapılmıştır ve Şehzadelerimizin tarihsel dokusuna uygundur. Yeni yapmış olduğumuz bu 9 muhtarlık binamızı 325 bin TL’lik bir bedelle yaptık. Bunun yanı sıra 20 mahallemizde ki Muhtarlık binalarımızın da onarımlarını gerçekleştirdik. Göreve geldiğimiz ilk senen Mahalle Muhtarlarımıza teknolojik destekte bulunduk. 65 Mahalle Muhtarımıza 70 bin TL’lik bilgisayar ve yazıcı teslim ettik. Muhtarlarımızı Tarım Fuarları ve Kültür gezilerine gönderdik. Bütün muhtarlarımızın her türlü sıkıntısında yanlarında olduk. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu zaman kadar sadece fiziki mekânlarla ilgili 500 Bin TL’lik bir harcama gerçekleştirdik. Bugün burada Arda Mahallemize de bir müjdemizi vermek istiyorum. Molla Şaban parkımızın projesi bitti ihalesine çıkacağız. En kısa sürede de inşallah Molla Şaban Parkımızı güzelleştirerek halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

“ESTETİK BİNALAR HALKA GÜZEL HİZMETLER VERECEK”

Şehzadeler Belediyesinin kendi binası için henüz çizilmiş bir binası yokken Muhtarlık binası eksikliklerinin gidermek için çalıştığının altını çizen Manisa Valisi Mustafa hakan Güvençer “Bu anlamlı açılış vesilesi ile tüm Muhtarlarımızın Muhtarlar günü kutluyorum. Henüz Şehzadeler Belediyesi bırakın kendi binasının açılışının yapmayı, avan projesini bile yapmaya fırsat bulamadan değerli Belediye Başkanımızın gayretleri ile yaptığı bu güzel muhtarlık binasının açılışında bulunmak bizler açısından çok mutluluk vericidir. Fiziken küçük ancak bizler açısından çok önemli olan yerel yönetimlerin birbirini çok iyi anlamasının sonu bu bina yapılmış oldu. Muhtarlarımız şüphesiz ki mesai mefhumu gözetmeksizin mahallenin her hangi bir yerinde hizmetlerini yapacaklardır. Böylesine estetik bir binada Mahalle sakinlerimiz Muhtarımız ile bir araya gelerek sorunlarını anlatma imkânı bulacaklar ve hizmet alacaklar. Böylesine anlamlı bir günde Şehzadeler ilçemize kazandırılan 3 adet muhtarlık binasının Şehzadelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45