Şehzadeler Belediyesi şehri güzelleştirmeye devam ediyor

Şubat 24 ,2018

İlçe genelinde ki 65 mahallenin tamamına eşit bir şekilde her alanda hizmet götüren şehzadeler belediyesi, Şehzadeler İlçesinin daha estetik ve güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor.

Kurulduğu 2014 yılından bu yana ilçe genelinde ki tüm yerleşim yerlerine en iyi şekilde hizmet etmek için yoğun bir çalışma sergileyen Şehzadeler Belediyesi, Şehzadeler İlçesinin daha güzel bir görüneme kavuşması için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. 2014 yılından bu zaman kadar ilçede yaptıkları yeşil alan çalışması ile yeşil alan miktarını iki katından daha fazlasına çıkaran Şehzadeler Belediyesi, Adnan Menderes Mahallesinde bulunan TOKİ 2 konutlarında ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışması başlattı. TOKİ 2 konutlarının bulunduğu alanda geniş bir yeşil alan bulunduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler ilçemizin daha güzel ve yaşanabilir bir şehir olması için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Her geçen gün yeni yeni projelerimizin açılışını yapıyoruz, temelini atmış olduğumuz projelerimizi de büyük bir hızla bitirmeye devam ediyoruz. Bu yoğun çalışmalarımızın yanı sıra Mahallelerimizi de ihmal etmeyerek 65 Mahallemizin tamamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda Adnan Menderes Mahallemizde bulunan TOKİ 2 konutlarının bulunduğu alanda ağaç dikimi ve yeşil alan düzenleme çalışması yapıyoruz. Başlattığımız bu çalışma ile geniş bir yeşil alana sahip olan TOKİ 2 konutlarının olduğu bölgede 500 adet ağacı toprakla buluşturuyoruz. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz yaptıkları çalışma ile söz konusu alanda 10 bin adet çiçek ve bitki dikimini de yapıyorlar. Bunun yanı sıra 75 bin metrekare alanda çapalama ve tesviye etme işlemi ile birlikte çim tohumu ekimi de yapılacak. Şehzadelerimizin tüm mahallelerinin daha da güzelleşmesi için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.