Şehzadeler Belediyesi Spor Tesisleri açıldı

Ekim 18 ,2015



Adnan Menderes Mahallesi’nde 5 ay önce temeli atılan Şehzadeler Belediyesi Spor Tesisleri ve Kafeteryası görkemli bir törenle açıldı. Törene katılan TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, mahallelere yapılan hizmetlerden dolayı Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i tebrik etti. Başkan Çelik de tesisin Adnan Menderes Mahallesi’ne hayırlı, uğurlu olmasını söyledi. 

 

Şehzadeler Belediyesi Spor Tesisleri ve Kafeteryası törenle hizmete açıldı. Törene TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, 24. Dönem Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi,  Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Manisa Milletvekili Adayı İsmail Bilen, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ile Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Feyzi Kayacan ve mahalleli katıldı.

“MADE IN ŞEHZADELER”

Adnan Menderes Mahallesi’nde 5 ay önce temeli atılan Şehzadeler Belediyesi Spor Tesisleri ve Kafeteryası’nın açılış töreninde konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, göreve geldiği günden bugüne kadar belediye olarak yaptıkları hizmetlerden bahsetti. Başkan Çelik, “8 Nisan 2014’te mazbatamızı alarak göreve başladık. Yaklaşık 1 buçuk yıldan beri de birlikte yaşadığımız, havasını soluduğumuz şehrimize hizmet edebilmenin çaba ve gayretini sarfediyoruz. Spor tesisimizin temelini 15 Mayıs 2015’te Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekilimiz Selçuk Özdağ’ın katılımlarıyla atmıştık. 180 gün ihale süresi vardı. Hamdolsun ki 150 gün içerisinde hizmetimizi tamamladık. Burası yaklaşık 3500 metrekarelik bir alan. Bu alan içerisinde 1040 metrekarelik sentetik çim halı saha, 450 metrekarelik basketbol ve voleybol ortak saha,  50 metrekarelik kafeterya ve büfe,  etrafında 165 metrelik betonarme duvar, çevre aydınlatması ve parke döşemesi mevcut. 500 metrekarelik alanda da peyzaj ve yeşil alan çalışması var. Bu tesis made in Şehzadeler. Planı ve projesi Şehzadeler Belediyesi’nin değerli mesai arkadaşlarıma aittir. Dışarıdan hiçbir katkı almadan her şeyini biz yaptık. Bu tesisin hizmete girmesinde desteklerini esirgemeyen Spor Toto Teşkilat Başkanımız Muammer Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum. Bugüne kadar ki bütün hizmetlerimizde en büyük desteği bizlere sağlayan Manisamızın yetiştirdiği büyük siyaset ve devlet adamı Sayın Başkanımız Bülent Arınç’a yürekten şükranlarımı sunuyorum. Bütün milletvekillerimize, hükümetimize zor dönemlerimizde sağladıkları desteklerden dolayı halkım adına teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş’a hizmetlerimize sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Büyük bir uyum içerisinde çalıştığımız, bizimle aynı heyecanı duyan, aynı sevinci ve acıyı paylaşan çok değerli Kaymakamım Sayın İsmail Çorumluoğlu’na ve Şehzadeler’in güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Tesisimizin Şehzadelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

ARINÇ MÜJDEYİ VERDİ

Başkan Çelik’in ardından konuşan TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, “Bugün Şehzadeler Belediyemizin yaptığı güzel bir hizmetin açılış törenindeyiz. Değerli Başkanımız Ömer Faruk Çelik sizlerin oylarıyla 1 buçuk yıl önce belediye başkanımız oldu. Göreve geldiğinden bugüne kadar başkanımız hiç boş durmadı. Gece gündüz çalıştı. Halkın istediği talepleri yerine getirdi. Birbirinden güzel tesisleri açtı. Temelini attı. Sadece Manisa Merkeze değil, bütün mahallelerimize çok büyük hizmetler verdi. Manisa’nın bir evladı olarak mahallelerimize, şehrimize yapılan bu hizmetlerden dolayı gurur duyuyorum. Başkanımızı, belediye meclis üyelerimizi, belediyemizin tüm çalışanlarını, muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Manisamız güzel bir şehir. Manisamızda herkesin mutlu olması, huzur içinde yaşaması ve refah payının yüksek olması lazım. Bu yüzden belediye başkanlarına büyük görev düşüyor. İnsanlar doğduğu andan öldüğü zamana kadar belediye hizmetleriyle iç içedir. Dolayısıyla arkadaşlarımız belediyede büyük bir gayretle ve özveriyle çalışıyorlar. Halka sırtını dönen değil, halkıyla her an beraber olan bir belediyecilik anlayışı var. Şehzadeler Belediyesi böyle bir belediye. 10 üzerinden 10 alıyor. Bu kadar güzel bir hizmet 5 ay gibi kısa bir zamanda bitirilmiş. Eser ortada. Eserin sahibi Ömer Faruk Çelik de burada. Önümüzde 3 buçuk senemiz var. Ömer Faruk Çelik daha neler neler yapacak. Sonra ver elini Büyükşehir Belediye Başkanlığı. İnşallah Manisamıza layık olacaktır. Spor Tesisleri ve Kafeteryası Şehzadeler’e hayırlı olsun” dedi.

‘SANDIĞA GİDİN’ ÇAĞRISINDA BULUNDU

1 Kasım seçimlerine de değinen Arınç, “1 Kasım’da inşallah hepimiz sandığa gideceğiz. Hangi partiye oy vereceksiniz o çok önemli değil. Ama yurttaşlık vazifemizi yapmalıyız. Bizler yıllardır Manisa’dayız. Beni 4 dönem Manisa’dan milletvekili yaptınız. Meclis Başkanı, Başbakan Yardımcısı yaptınız. Sizlere teşekkür borcum var. Şimdi de karşınıza bir hemşeriniz olarak geldim. Davam, iktidarım, partim için çalışmaya devam edeceğim. Türkiye’nin kurtuluşu olarak görüyorum. Onun için hizmet etmeye devam ediyorum. Milletvekillerimiz, belediyelerimiz, il ve ilçe başkanlarımız bir taraftan, valimiz, kaymakamımız Manisa için çalışıyor. Biz 60 senedir milletimizin birlik ve beraberliği ve milletimize hizmet etmek için sizler gibi gayret ettik. Yalanla dolanla işimiz yok. Kimseyi yolda bırakmadık. Bundan sonra da birlikte olacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde tesisin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Daha sonra protokol üyeleri tesisi gezdiler.

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45