Şehzadeler Belediyesi Kaliteyi arttırıyor

Aralık 21 ,2017

Yaptığı hizmetlerle Manisa halkının büyük beğenisini toplayan Şehzadeler Belediyesi, güler yüzlü belediyecilik hizmeti anlayışının yanı sıra vatandaşa daha kaliteli hizmet verebilmek için İSO 9001-2005 Kalite Yönetim Belgesi almak için çalışmalara başladı.

Kurulduğu 2014 yılından bu yana insan merkezli, hizmet odaklı çalışmaları ile Şehzadeler de vatandaşın büyük beğenisini toplayan Şehzadeler Belediyesi, vatandaş memnuniyetini arttırmak ve daha verimli çalışma yürütmek amacı ile İSO 9001-2005 Kalite Yönetim Belgesi almak için çalışmalara başladı. Bu bağlamda belediye personelinin Kalite Yönetim eğitimlerine başladığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak vatandaş memnuniyetini en üst seviyelere çıkarmak adına, tüm ekibimiz ile birlikte yoğun çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde yürütmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda Şehzadeler Belediyesindeki iş akışlarının ve vatandaş memnuniyetinin arttırılması amacı ile kaliteli yönetimin sertifikası olan İSO 9001-2005 Kalite Yönetim Belgesi almak için çalışmalarımıza başladık. Her birimimizden görevlendirmiş olduğumuz personelimiz şuan itibarı ile bu konu ile alakalı olarak eğitim sürecine başladılar. Kalite Yönetim uzmanları tarafından verilen eğitimlerde personellerimiz, daha vatandaş memnuniyetini daha da arttıracak olan daha düzenli ve verimli çalışma yöntemlerini öğrenmiş olacaklar. Kısa bir süre sonra sona erecek olan eğitimlerin ardından, 2014 yılında insan merkezli ve hizmet odaklı güler yüzlü belediyecilik anlayışı ile çıktığımız hizmet yoluna Uluslararası bir sistem olan İSO 9001-2005 Kalite yönetim belgesi ile devam edecek, halkımıza daha kaliteli bir hizmet sunacağız” dedi.