Şehzadeler Belediyesi Bayramda Çalışıyor

Eylül 21 ,2015

Şehzadeler Belediyesi Kurban Bayram tatili süresince hizmet vermeye devam edecek. Emlak vergilerinin ikinci taksit ödemelerinin başlandığı bu günlerde vatandaşların mağdur olmamaları için Vezneler ile Emlak servislerinin arife günü öğlene kadar açık olacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Songüler Beyaz Masa biriminin de bayram süresince açık olacağını belirti.

Şehzadeler Belediyesi Bayramda vatandaşa hizmet vermeye devam edecek. Emlak vergilerinin 2. taksit ödemelerinin başladığı dönemin Bayram tatilline denk gelmesi nedeni ile vatandaşların mağduriyet yaşamaması için vezneler arife günü öğlene kadar hizmet verecek. Vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarını bayram süresince devam ettireceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Songüler “ Bilindiği gibi Bakanlar kurulu kararı ile Kurban Bayramı nedeni ile 9 günlük bayram tatili ilan edildi. Şehzadeler Belediyesi olarak vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için bazı hizmet birimlerimiz hizmet vermeye devam edecek. Bilindiği gibi Emlak Vergilerinin 2. taksitinin ödeme dönemi de bu günlere denk gelmiştir. Gerek tatil için Manisa’ya gelen hemşerilerimiz gerekse burada yaşayıp vergilerini ödemek isteyen vatandaşlarımız için emlak ve tahsilât servislerimiz arife günü öğlene kadar hizmet vermeye devam edecektir. Bunu yanı sıra temizlik hizmetlerimiz de aksamadan devam ediyor. Bu konuda ekiplerimiz vardiyalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Ayrıca Beyaz Masa birimimiz tüm bayram süresi boyunca halkımıza hizmet vermeye devam edecektir. Bu konuda vatandaşlarımızın belediye ile alakalı gördükleri eksiklikleri 444 90 45 numaralı telefonlara iletmelerini bekliyoruz” dedi.