Şehzadeler Anne ve Çocuklarını İstanbul'da Buluşturdu

Mayıs 10 ,2015



Şehzadeler Belediyesi anneler günü nedeni ile anne ve çocuklarına İstanbul gezisi düzenledi. 45 anne ve çocuğunun katıldı İstanbul gezisinde anne ve çocukları İstanbul çocuk müzesi ve İstanbul’un tarihi mekânlarını gezme fırsatı buldular.

Anneler günü nedeni ile 9 okuldan seçilen 45 öğrenci Şehzadeler Belediyesinin düzenlemiş olduğu ‘Anne ve Çocuğuyla İstanbul da Bir Oyuncak Hikâyesi’ projesi kapsamında anneleri ile birlikte İstanbul’u gezme fırsatı buldular. Kültür sitesi önünde buluşan Anne ve öğrencileri İstanbul’a uğurlamaya gelen Şehzadeler Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Songüler, Şehzadeler Kent Konseyi Başkanı Nejat Arusan geziye katılanlara iyi yolculuklar dilediler. Anneler günü nedeni ile bu geziyi düzenlediklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Songüler “ öncelikle bu gezimize katıldığınız için herkese çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak Sosyal belediyeciliğin tüm gereklerini yerine getirmek için Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’in gayretli çalışmalarıyla elimizden geleni yapıyoruz, bunu yapmaya da devam edeceğiz. Bu gün anneler günü olması nedeni ile düzenlediğimiz bu organizasyonumuz ilerleyen dönemlerde yine devam edecektir” dedi.

“Kentimiz ile Bütünleşeceğiz”

Şehzadelerde büyük bir aile kurmak için çalıştıklarını ifade eden Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Nejat Arusan “ Öncelikle tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ e bu güzel İstanbul gezisini değerli annelerimize hediye etmiştir. Ben kendisinin sizlere selamını iletiyorum. Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi olarak Şehzadeleri kocaman bir aileye dönüştürmek için kentimiz ile bütünleşmek için çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu tür sosyal faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Tüm öğrenci kardeşlerimiz ve annelerine güzel yolculuklar temenni ediyorum” dedi.

İstanbul’da ilk durak olarak İstanbul Oyuncak Müzesini gezen çoklar ve anneleri müzede sergilenen tüm oyuncakları ilgi ile incelediler. 1900’lü yılların başından beri yapılan oyuncakların sergilendiği oyuncaklar özellikle çocukların büyük ilgisini çekti. Oyuncak müzesi ziyaretinin ardından İstanbul gezisine katılan 45 çocuk ve annesi Eminönü ve Eyüp Sultan camiini de gezerek İstanbul gezisini tamamladırlar. Yapılan geziden dolayı son derece memnun kaldıklarını ifade eden Anneler Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e İstanbul gezisi nedeni ile teşekkür ettiler.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45