Şehzadeler 24 Haziran'a hazır

Nisan 18 ,2018



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya gündemine oturan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçimlerinin 24 Haziran 2018 tarihinde yapılması açıklamasının ardından, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’le bir araya gelerek, seçim kararı hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kasım 2019’da yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerinin 24 Haziran 2018 ‘ te yapılacağının açıklamasının ardından AK Parti’de seçim hareketliliği başladı. AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın erken seçim açıklaması ile ilgili fikir alışverişinde bulundular. Yapılan ziyarette AK Parti Şehzadeler Yerel Yönetimler Başkanı Veysel Neze ve Belediye Meclis üyesi Mehmet Kavas’ta hazır bulundu.

“AK PARTİ OLARAK SEÇİME HER ZAMAN HAZIRIZ”

AK Parti teşkilatları olarak yapılacak olan her türlü seçime her zaman hazır olduklarını ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç “Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamasında ifade ettiği Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin 24 Haziran 2018’ de yapılması, hepimiz için büyük sürpriz olmuştur. Ancak bizler AK Parti teşkilatları olarak her türlü sürprize hazır teşkilatlarız. Bu noktada her zaman yarın seçim varmış gibi çalışmalarımız yapıyor, halkımız ile her zaman bir araya geliyoruz. Bunun yanı sıra dönem, dönem yaptığımız teşkilat içi eğitimler ve danışma meclisi toplantılarında da seçimler ile alakalı eksikliklerimizi gözden geçiriyoruz. Genel merkezimizin vermiş olduğu direktifler neticesinde seçimle alakalı tüm hazırlıklarımız büyük ölçüde hazır durumda. Seçimlerle alakalı izleyeceğimiz yol ve yapacağımız çalışmalar hakkında Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

“ŞEHZADELER’DE EN YÜKSEK OY ORANI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Seçimlerin öne alınmasının AK Parti teşkilatları için hiçbir sıkıntı teşkil etmeyeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın genel seçimlerin 24 Haziran tarihine alınması ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından İlçe Başkanımız Ahmet Tonguç ile bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi yaptık. Sürekli olarak ilçe başkanlığımızın yaptığı çalışmalar ve eğitimler neticesinde teşkilatımızın büyük oranda seçimlere hazır olduğunu gördük. Zaten AK Parti teşkilatları sürekli olarak yarın seçim olacakmış gibi tüm hazırlıklarını tamamlamış durumdadır. Geçmiş dönemlerde Merkez İlçe Başkanlığı yaptığım yıllarda Genel Merkezimizin sürekli olarak yapmış olduğu eğitimleri ve hazırlıkları çok iyi biliyorum. Bizlerde yerel yöneticiler ve teşkilatlar olarak 24 Haziranda yapılacak olan seçimlerde en iyi şekilde çalışarak en yüksek oyu alıp ilk turda Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı olmasını sağlayacağız. 24 Haziran seçimlerinde Şehzadeler ilçemizde de en yüksek oyu almak için büyük bir çaba sarf edeceğiz” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45