ŞEKAME'den Kadınlara Tarih Gezisi

Ekim 22 ,2015

Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Yeniköy, Yeşilköy ve Tekeliler mahallerinden gelen bayanlara Manisa’nın tarihi mekânlarını gezdirdi. Kırsalda yerleşim yerlerinde yaşayan bayanlara yönelik başlattıkları projede bayanlara Manisa’nın tarihi güzelliklerini tanıtmayı hedeflediklerini ifade eden ŞEKAME Başkanı Seher Taydaş projenin devam edeceğini ifade etti.

Bayanlara yönelik yapmış olduğu sosyal projelerle sıkça adından söz ettiren Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ( ŞEKAME ) Yeniköy, Yeşilköy ve Tekeliler mahallelerinden gelen 50 bayana Manisa’nın tarihi mekânlarını gezdirdi. Sabah Tarihi Bedesten Meydanında kahvaltı programıyla başlayan gezi tüm gün sürdür. Bayanlara Manisa’nın tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtmayı hedeflediklerini ifade eden ŞEKAME Başkanı Taydaş “Geçtiğimiz yıl başlattığımız bu projemizi belirli aralıklarla sürdürüyoruz. Bu günde Yeşilköy, Tekeliler ve Yeniköy mahallelerimizden 50 bayanımız ile birlikte Tarihi mekânları geziyoruz. Bu nokta da bu gün Bedesten’ den başlayarak, Sultan cami, Muradiye cami, Yeni Han, Mevlevihane gibi tarihi mekânlarımızı gezdirdik. Bu konuda bizlere destek veren değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu gün bizlerle bir araya gelerek bayanlarımıza hediye takdimi yapan Belediye Başkan yardımcımız Sayın İsmail Önal’ a teşekkür ediyoruz” dedi.