ŞEHZADELERPARK'A 23 NİSAN'DA YOĞUN İLGİ

Nisan 24 ,2019

Şehzadeler Belediyesi’nin Mart ayında resmi açılışını yaptığı Şehzadelerpark, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda binlerce kişi tarafından ziyaret edildi. Park içinde yer alan Masal Park bölümü çocukların bayram neşesine ayrı bir neşe kattı.

Şehzadeler Belediyesi’nin eski Sümerbank arazisi üzerinde 17 bin 500 metrekare alanda hayata geçirdiği Şehzadelerpark, Mart ayında resmen kapılarını açtı. Açıldığı günden bu yana yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırlayan park, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ise ayrı bir ilgi gördü. Dioramik Mesir Müzesi, Minia Şehzadeler, Şehzade Figürleri ve Masal Park gibi bölümlerden oluşan Şehzadelerpark,  Manisa ve ilçelerinden olduğu kadar çevre il ve ilçelerden de ziyaretçilere ev sahipliği yaptı.  Çocuklarıyla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tadını çıkarmayı amaçlayan ebeveynler parkın yolunu tuttu.  Park içinde yer alan ve çizgi film karakterlerinin replikalarının bulunduğu Masal Park bölümü,  çocuklardan büyük ilgi gördü.  Sevdikleri çizgi film karakterleriyle fotoğraf çektiren küçük ziyaretçiler,  bayram neşelerine neşe kattı. Öte yandan 479. Mesir Festivaline katılmak üzere Rusya ve Ukrayna’dan gelen yabancı heyet Şehzadelerpark’ı ziyaret ettiler. Tercümanlar eşliğinden Şehzadelerpark’ı gezen yabancı heyet, gezi esnasında gördükleri eserlere hayran kaldılar. Rus ve Ukrayna heyeti gezi sonrasında Şehzadelerpark tagı önünde hatıra fotoğrafı çekildiler.