ŞEHZADELER'İN ÜCRETSİZ İNGİLİZCE KURSU KAYITLARI BAŞLADI

Eylül 24 ,2018

Şehzadeler Belediyesinin geçtiğimizi yıl 5-6 ve 7.sınıflar için başlattığı İngilizce kurslarının yeni dönem kayıtları başladı. Geçtiğimiz dönem açılan kurslardan 300 öğrencinin faydalandığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yeni dönem kurslara katılmak isteyen öğrencilerin 5 Ekim tarihine kadar Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezine başvuru yapmaları gerektiğini söyledi.

Eğitime büyük bir önem veren Şehzadeler Belediyesi, öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz dönem Gençlik Merkezi bünyesinde başlatılan ve Orta Okul düzeyinde 300 öğrencinin katıldığı İngilizce kursunun yeni dönem kayıtları başladı. Kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin 5 Ekim tarihine kadar Gençlik Merkezine giderek kayıt yaptırabileceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak her alanda eğitim ve öğretime destek olmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesinin yanı sıra öğrenci kardeşlerimizin de daha iyi bir şekilde eğitim alabilmeleri için farklı eğitim çalışmaları düzenliyoruz. Geçtiğimiz dönem 5-6 ve 7.sınıflar için başlattığımız İngilizce kursumuzun yeni dönemini başlatıyoruz. Geçtiğimiz dönem bu kurslarımıza 300 öğrenci kardeşimiz katılmıştı. Bu dönem içinde 150 kişilik bir kontenjanımız olacak. Bu kursların sonunda öğrenci ve velilerimizin son derece memnun kaldıklarını ve öğrenci kardeşlerimizin başarılı olduklarını gördük. Bu dönem yine alanında uzman eğitmenlerimizin olacağı İngilizce kursumu açıyoruz. Yeni dönem İngilizce kurslarımıza katılmak isteyen 5-6 ve 7.sınıf öğrencisi kardeşlerimiz 5 Ekim tarihine kadar ücretsiz olarak Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezine başvuruda bulunabilirler. 15 Ekim tarihinde başlayacak olan İngilizce kurslarımız, 10 Ocak tarihinde sona erecek” dedi.