ŞEHZADELERİN MİNİKLERİ 23 NİSAN COŞKUSUNU BAŞKAN DURBAY'LA YAŞADI

Nisan 22 ,2024

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediyenin gündüz bakım evi ve kreşlerindeki öğrencileri ziyaret etti. Minik öğrencilere sevgi ve ilgiyle yaklaşan Başkan Durbay, onlara çeşitli hediyeler vererek bayramlarını kutladı.

Ziyaret sırasında öğrencilerle samimi bir ortamda vakit geçiren Başkan Durbay, miniklerle birlikte pasta keserek bayram coşkusuna ortak oldu. Öğrencilerin hazırladığı kutlama programını izleyen Başkan Durbay, miniklerin neşeli performanslarıyla keyifli anlar yaşadı. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Başkan Durbay, "Bugün burada, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu ilan eden önemli bir gündür. Bu özel günü, çocuklarımızın coşkusuyla birlikte kutlamak bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Onların mutluluğunu paylaşmak ve yanlarında olmak bizim en büyük görevimizdir. İnşallah geleceğimizin teminatı olan bu güzel çocuklarımız, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacaklar" dedi. Başkan Durbay minik öğrencilere kendisinin anasınıfına giderken ezberlediği bir de şiir okudu.  Pasta kesiminin de yapıldığı programda Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, ziyaretin sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Minikler ise Başkan Durbay'a teşekkür ederek bayramlarını coşkuyla kutladılar.