ŞEHZADELERİN İLK BUTİK PAZARI VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI

Aralık 19 ,2023



Şehzadeler Belediyesi'nin, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Pazarcılar Odası işbirliğiyle tarihi Bedesten Meydanı'nda hayata geçirdiği, Manisa'nın ilk butik pazarı özelliği taşıyan 100 tezgahlık Salı Pazarı,  ilk kez kuruldu.  Salı günleri kurulacak olan pazar,  bölgeye hareketlilik getirirken, vatandaşlar da pazardan son derece memnun kaldı.

 

Şehzadeler Belediyesi öncülüğünde Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Pazarcılar Odası’nın destekleriyle Bedesten Meydanı’nda sebze meyve, balıkçılar, tavukçular, peynircilerden oluşan Manisa'nın ilk butik pazarı açıldı.  Pazar açılışında Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay da hazır bulundu. Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay, Manisa’ya böyle bir pazaryerini Manisa’ya kazandırmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Bir nebzede olsa Perşembe Pazarını burada tekrar canlandırmak istedik. Burada tezgah açan esnafımız mutlu, alışveriş yapan vatandaşlarımız mutlu. Pazarın kurulmasında büyük emekleri olan Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz. Pazarcı esnafımız için hayırlı olsun” diye konuştu.

Bölgede oturan vatandaşların daha önce sıkça talep ettikleri pazarın açılışı başta bölge sakinleri olmak üzere bölgedeki esnaflarca da memnuniyetle karşılandı. Pazardan alışveriş eden vatandaşlar emeği geçenlere teşekkür ederek,  pazarın hayırlı olmasını diledi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45