ŞEHZADELER'DEN KADINLARA BİN ADET MENEKŞE

Mart 09 ,2019



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Merkez Kavşağı Cumhur İttifakı Seçim Çadırı önünde kurulan stantta kadınlara belediyenin hazırladığı bin adet menekşeyi dağıtarak Kadınlar Günü’nü kutladı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile kurulan stantta kadınların gününü kutladı. Başkan Çelik Merkez Kavşağı Cumhur İttifakı Seçim Çadırı önünde kurulan standa gelen tüm kadınlara belediyenin hazırlamış olduğu menekşelerden hediye etti. Şehzadeler Belediyesi’nin Kadınlar Günü nedeni ile düzenlediği etkinliğe AK Pati MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Milletvekilleri İsmail Bilen, Tamer Akkal, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP İlçe Başkanı Şener Özten, Belediye Meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Başta şehit anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Kadınlarımız toplumumuzun vazgeçilmezidir, ilk öğretmendir, toplumun temel taşıdır. İçerisinde bulunduğumuz hayatın her alanında katkıları ve emekleri vardır. Dolayısı ile bizim inancımız ve dinimiz de kadınlara nasıl davranılması gerektiğini en iyi şekilde izah etmektedir. Cennetin annelerin ayaklarının altında olduğunu ifade eden bir peygamberin ümmetiyiz. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum. En başta şehit annelerine şükranlarımı saygılarımı sunuyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile kadınlarımıza günün anısına birer menekşe çiçeği hediye ediyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak bugüne kadar kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaptık. Kadınlarımıza yönelik salonlar açtık, etkinlikler düzenledik. Bundan sonra da inşallah aynı şekilde etkinlikler düzenleyerek pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45