ŞEHZADELERDE ORTAK AKILLA YÖNETİM DEVAM EDECEK

Mart 01 ,2019



Sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları temsilcileri ile bir araya gelen Cumhur İttifakı Adayı ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, beş yılda gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi vererek, yeni dönem için destek istedi. Şehzadelerde beş yılda ortak akılla hayatın her alanına dokunan hizmetleri hayata geçirdiklerine dikkat çeken Başkan Çelik, yeni dönemde de aynı şekilde bir yönetim sergileyeceklerinin sözünü verdi

Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Makine Mühendisleri Odası Başkanı Hakkı Bayraktar, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mert Yıldız, Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.  Ziyaretlerde Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu ve MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ile belediye meclisi adayları eşlik etti.

“GÜZEL BİR SEÇİM DÖNEMİ YAŞAYALIM”

Başkan Çelik ve beraberindekileri odalarında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Makine Mühendisleri Odası Başkanı Hakkı Bayraktar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yönetim biçiminin demokrasi olduğuna dikkat çekerek, demokrasilerin vazgeçilmezinin de seçimler olduğunu söyledi. Bayraktar “Önümüzdeki dönem için aday olma cesaretini gösteren, hizmet yolunda görev almak isteyen herkese başarılar diliyorum. Herkesin yolu açık olsun. Güzel bir seçim dönemi yaşayalım.” diye konuştu. 

“ADAYLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mert Yıldız da yönetimiyle birlikte ağırladığı Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yıldız, seçimlerin ülkemiz ve Şehzadeler için hayırlı olmasını dileyerek, tüm adaylara çıktıkları yolda başarılar dilediklerini söyledi.

“GÖNLÜMÜZ SİZDEN YANA”

Başkan Çelik ve beraberindekileri odalarında ağırlamaktan mutlu olduklarını söyleyen Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen ise şöyle konuştu; “Ömer başkanımızın kapısı bize her zaman açık oldu. Biz Elektronik Teknisyenleri Odası olarak geçmiş dönemde başkanımızın yaptıklarının devamını istiyoruz. Gönlümüz sizden yana. Zaten insanlarımız da size “Gönüllerin Başkanı” diyor.  Biz de sizden duyduğumuz memnuniyeti her yerde ifade ediyoruz. Çıktığınız yolda başarılar diliyoruz. “

“HAYATIN HER ALANINA DOKUNAN HİZMETLERİMİZ OLDU”

Sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarına her zaman bir telefon kadar yakın olduklarını ve sürekli iletişim kanallarını açık tutuklarını, bundan sonra da ortak aklı oluşturmak için istişare halinde olacaklarını kaydeden Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bu nedenle gittiğimiz her yerde oldukça sıcak karşılanıyoruz. Bunun rahatlığıyla seçim kampanyamızı yürütüyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük ilgi ve teveccüh görüyoruz. Bundan sonra da birlikte çalışacağız ve daha iyisini, daha güzelini yapmak için gayret ve çaba göstereceğiz. Biz Şehzadeler Belediyesi’nde hiç kimseyi ayırmadan herkese eşit hizmet sunduk. Doğumdan ölüme hayatın her alanına dokunan hizmetlerimiz oldu.  67 mahallemizin tamamında eşit bir şekilde insanlarımızı mutlu edecek sayısız hizmetlerimiz oldu. Bu nedenle de herkesin desteğine talibiz.” diye konuştu.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45