ŞEHZADELER'DE İNSAN ODAKLI YÖNETİM DEVAM EDECEK

Mart 04 ,2019



Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Kuyumcular Çarşısı’nda esnaf ziyaretleri yaptı.  Çarşı esnafları ile görüşerek talep ve isteklerini dinleyen Başkan Çelik, Şehzadeler Belediyesi’nde sergiledikleri istişareye dayalı ve insan odaklı yönetim biçimini yeni dönemde de fazlasıyla hayata geçireceklerini söyledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik, Kuyumcular Çarşısı’nda esnaf ziyareti yaptı. Şehzadeler Belediyesi’nde geride bırakılan 5 yılda istişareye dayalı ve insan odaklı bir yönetim anlayışı benimseyen ve bu nedenle vatandaşların görüş, öneri ve taleplerine büyük önem veren Başkan Çelik, vatandaşlar tarafından “Gönüllerin Başkanı” olarak nitelendiriliyor. Başkan Çelik kendisine verilen bu payeyi sonuna kadar hak ettiğini ise her platformda gözler önüne seriyor. Sık sık meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve esnaflar ile bir araya gelerek, onların yeni dönem için istek, öneri ve taleplerini alan Başkan Çelik, bugün de Kuyumcular Çarşı’nda esnaf ziyaretleri yaparak onları dinledi.  Temaslarına Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nin giriş kısmındaki esnaflar ile buluşarak başlayan Başkan Çelik, daha sonra Kuyumcular Çarşısı ve Yeni Han’daki esnaflar ile devam etti.

ESNAF, ÇELİK VE HİZMETLERİNDEN MEMNUN

Çarşı esnaflarını iş yerlerinde ekibiyle birlikte ziyaret eden Başkan Çelik, onlarla selamlaşarak hayırlı işler diledi ve bol kazanç temennisinde bulundu.  Şehzadeler Belediyesi’nin hizmet ve projeleri hakkında esnaflara kısa bilgiler veren Başkan Çelik,  yeni dönemde yapacakları projeleri de onlarla paylaştı.  Hizmet ve projeleri hayata geçirirken, vatandaşların fikirlerini de son derece önemsediklerini ve Şehzadeler Belediyesi’nde sergiledikleri istişareye dayalı ve insan odaklı yönetim biçimini yeni dönemde de fazlasıyla hayata geçireceklerini söyledi. Kuyumcular Çarşısı esnafları Şehzadeler Belediyesi’nin yönetim anlayışı ve yaptığı hizmetlerden duydukları memnuniyeti aktararak,  Başkan Çelik’e seçimlerde başarılar dilediler.  Başkan Çelik’e esnaf ziyaretleri sırasında AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adayları eşlik etti.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45