ŞEHZADELERDE CUMHUR İTTİFAKI VİZYONA ÇIKTI

Mart 01 ,2019



Cumhur İttifakı, Şehzadeler Belediyesi Başkan ve Meclis Üyesi Adaylarını tarihi Bedesten ’de düzenlenen coşkulu tören ile tanıttı. Cumhur İttifakı   Şehzadeler Belediye Başkan Adayı ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Biz göreve gelirken bir söz verdik. Dedik ki; Şehzadeler Belediyesi herkesin belediyesi, Ömer Faruk Çelik de herkesin belediye başkanı olacak. Hamdolsun bunu da başardık.  Eşit ve güler güzlü hizmetlerimizden memnun kalan halkımız bize dedi ki “Gönüllerin Başkanı.” İşte bu bize yeter. Biz işte bu nedenle Şehzadelerde yaşayan herkesin oyuna talibiz.” dedi.

Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediyesi Başkan ve Belediye Meclis Adayları Tanıtım Töreni, dün akşam tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesten Salonu’nda gerçekleştirildi. Coşkulu bir kalabalığa ev sahipliği yapan törene; Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Belediye Meclisi Adaylarının yanı sıra, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Manisa Büyükşehir Başkanvekili Mehmet Güzgülü  ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu yaptı. Kısa bir süre önce getirildiği görevinin hemen akabinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalara başladıklarını kaydeden Çipiloğlu, 31 Mart akşamı Şehzadelerin rekor bir oy oranı ile seçim zaferi kazanacağını söyledi.  Daha sonra kürsüye MHP Şehzadeler İçe Başkanı Şener Özten çıktı. Özten “Cumhur İttifakı olarak Şehzadelerde kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız” dedi. Daha sonra MHP İl Başkanı Ömer Baysal konuştu. Baysal, 31 Mart seçimlerinin yerel seçimlerden öte bir seçim olduğunu vurgulayarak, “31 Mart stratejik bir seçimdir.  Sistem tartışmalarının önüne geçilmesi için Cumhur İttifakı’nın bu yarışta ipi göğüslemesi gerekmektedir. Biz inanıyoruz ki halkımızın desteği ile büyükşehir başta olmak üzere 17 ilçemizde Cumhur İttifakı seçimi kazanacaktır” dedi. AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ise Cumhur İttifakı’nın öneminden bahsettiği konuşmasında Cumhur İttifakı’nın Manisa Büyükşehir Belediyesi ile 17 ilçe belediyesini kazanacağını söyledi. Törende daha sonra Manisa Büyükşehir Başkanvekili Mehmet Güzgülü konuştu. Güzgülü kendisini tanıtarak başladığı konuşmada daha sonra Manisa’nın büyükşehir yapılmış olmasının kent için öneminden söz etti. Büyükşehir olunması ile kentin büyük yatırımları yapabilir hale geldiğine dikkat çeken Güzgülü daha sonra Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği büyük yatırımlardan bazıları hakkında bilgi verdi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çok uyumlu çalıştığına dikkat çeken Güzgülü, Başkan Çelik’e bu nedenle teşekkür etti.  AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal ise vatanını, milletini ve bayrağını sevenlere seslendi, 31 Mart akşamı için Cumhur İttifakı’na destek istedi.

DEDİKLERİNİ BİR BİR YAPTI

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise Cumhur İttifakı Başkan Adayı ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile çok eskiye dayanan bir hukukları olduğunu belirterek, bir anılarını anlattı. Ömer Faruk Çelik’in 2014’de belediye başkanlığını kazandıktan sonra ortada bir belediye hizmet binası olmadığı için bir göz bir odada tebrikleri kabul ettiğini hatırlatan Baybatur “Başkanımla birlikte olduğumuz bir an içimden geçirdim. Dedim ki; ya biz bu adamı teşvik ettik belediye başkanı seçildi. Ortada ne belediye hizmet binası var ne diğer belediye birimleri, aracı gereci… Acaba biz kendisine kötülük mü yaptık? Sonrasında başkanımla göz göze geldik ve sanki içimden geçenleri anlamış gibi dedi ki; “Hiç merak etme biz belediyeyi de kurarız, yeri de ayarlarız halkımıza hizmet eder gönüllere de gireriz. Bugün görüyoruz ki dediklerini bir bir yaptı. Bugün halkımızı kendisine “Gönüllerin Başkanı” diyor.  Halkımızın verdiği bu payeden daha öte söz yok.”

ŞEHZADELERDE YAŞAYAN HERKESİN OYUNA TALİBİZ

Son olarak Cumhur İttifakı AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik alkışlar eşliğinde kürsüye çıktı. Şehzadeler Belediyesi’nin kuruluş zamanlarından söz ederek konuşmasına başlayan Başkan Çelik, daha sonra Şehzadelerde hayata geçirdikleri hizmetler hakkında bilgi verdi.  Şehzadeler Belediyesi’nin herkese eşit hizmet sunduğunu dile getiren Başkan Çelik “Biz göreve gelirken bir söz verdik. Dedik ki; Şehzadeler Belediyesi herkesin belediyesi Ömer Faruk Çelik de herkesin belediye başkanı olacak. Hamdolsun bunu da başardık.  Eşit ve güler güzlü hizmetlerimizden memnun kalan halkımız bize dedi ki “Gönüllerin Başkanı” İşte bu bize yeter. Biz işte bu nedenle Şehzadelerde yaşayan herkesin oyuna talibiz.” dedi.

HAYATA GEÇİRDİĞİMİZ ÇALIŞMALARI ONLARIN HAYALLERİ BİLE ALMAZ

Şehzadeler Belediyesi’nin hizmetlerini eleştiren bazı kişiler olduğunu kaydeden Başkan Çelik şöyle devam etti; “Biz yaptığımız hizmetleri bir bir sıralamaya kalksak günler sürer. Bizim hayata geçirdiğimiz çalışmaları onların hayalleri bile almaz. Biz sıfırdan bir belediye kurduk ve belediyecilik hizmetlerini yerine getirdik. Bunu yaparken de bir yandan da vatandaşlarımız ile iç içe olduk. Özel zamanlarımızdan, tatil günlerimizden feragat ederek o vakti halkımıza ayırdık. Bu nedenledir ki halkımız bize “Gönüllerin Başkanı” diyor. Çok şükür ki Şehzadeler halkı bizim ne hizmetler yaptığımızı biliyor.”

 

DURMADAN, YILMADAN, YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Şehzadeler Belediyesi’nin Cumhur İttifakı daha kurulmadan önce bile MHP ve Ülkücü camianın yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyesi ile iyi ilişkiler kurduğunu, uyum içinde çalıştığını dile getiren Başkan Çelik “Manisa Büyükşehir Başkanvekili Mehmet Güzgülü artık bizimle beraber. Kendisinden şimdiden söz aldık. Yeni dönemde inşallah daha fazla Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini arkamıza alarak büyük projelere imza atacağız. Bir yandan büyükşehir belediyesi biz yandan Şehzadeler Belediyesi…31 Mart akşamına kadar durmadan, yılmadan, yorulmadan çalışacağız.” şeklinde konuştu.  Toplantıda daha sonra Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediyesi Meclis Üyesi Adayları tanıtıldı.

CUMHUR İTTİFAKI ŞEHZADELER BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

KONTENJAN: Ahmet TONGUÇ, Nedim DİYEMLİ, Ali ÖZYİĞİT

  1. Atilla EFENDİOĞLU
  2. Mehmet GÜZGÜLÜ
  3. Selman KERESTECİ
  4. Adnan ERBİL
  5. Mehmet KAVAS
  6. Murat YÖRÜK
  7. Cesim ÇİÇEK
  8. Cem ŞİMŞEK
  9. Dilek SAMANLI
  10. Abdurrahim DEMİREZEN
  11. Abdülkadir ÇANKAYA
  12. Sezgin SAY
  13. Ali DELEN
  14. Engin ALTUN
  15. Ramazan AKBAYRAM
  16. Kadriye KARAKAŞ
  17. Şerif GÜL
  18. Mehmet BASKAK
  19. Taha Okan TANİŞ
  20. Mustafa ZEYBEK
  21. Hediye AYDIN
  22. İsa KARADAĞ
  23. Ali Rıza BOZARSLAN
  24. İbrahim ERDEN
  25. Murat SİNEMLİ
  26. Servet KILIÇATAN
  27. Mustafa ERTEN
  28. Hazbiye PAZAN

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45