ŞEHZADELERDE BÜTÇE OY BİRLİĞİYLE ONAYLANDI

Kasım 02 ,2019



Şehzadeler Belediyesi Meclisi’nin Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nda Şehzadeler Belediyesi’nin 2020 yılı bütçesi 110 milyon TL olarak oy birliğiyle kabul edildi. 

 

Şehzadeler Belediyesi Meclisi’nin Kasım Ayı Meclis Toplantısı, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik başkanlığında Kültür Sitesi Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. 17 maddenin görüşüldüğü Meclis’te açılış konuşması yapan Başkan Çelik, “Bu ay içinde; 4 Kasım Pazartesi günü Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’i anmayı ve anlamayı hedefleyen Mevlid-i Nebi Haftası’nı kutlayacağız. 8 Kasım Cuma günü ise yüce Rabbimizin alemlere rahmet olarak gönderdiği Peygamber Efendimizin doğum yıldönümü olan Mevlid Kandili’ni idrak edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizin kandilini kutluyorum. 10 Kasım Pazar günü ise Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. yılı.  Bize bu cennet vatanı bırakan başta Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi bu vesile ile saygı, şükran, minnet ve rahmetle bir kez daha anıyorum.  24 Kasım’da bizlerin yetişmesinde büyük gayret ve emekleri olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlayacağız. Şimdiden öğretmenlerimizin gününü kutluyorum.” dedi.  Meclis üyelerine belediyenin Eylül ayındaki çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Çelik “Bu yıl ilk kez sağlıklı ve doğal besin üretiminin önemine dikkat çekmek için atalık tohum takas şenliği düzenledik. Şenlikte Şehzadeler Belediyesi’nin Hobi Bahçelerinde ürettiği ata tohumlarını vatandaşlarımıza dağıttık. Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Atakan Delikan, 65 ülkeden 850 sporcunun katıldığı Dünya Gençler Muaythai Şampiyonası’nda milli takım formasıyla dünya üçüncüsü olarak ülkemize ve Şehzadelere büyük sevinç yaşattı. Sporcumuzu bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Manisa Fayı’nın geçmişteki deprem hareketliliğini belirlemek için, Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi, Manisa Valiliği YİKOB ve SANKO Enerji ile birlikte protokol imzalamıştık. Protokol kapsamında saha çalışmaları başladı. Manisa Fayı’nın geçmişte ürettiği depremler araştırılıyor.  Böylelikle elde edeceğimiz veriler ışığında, Şehzadelerimizin gelecekteki yapılaşması ve kentleşmesini, fayın geçmiş hareketliliğini ve gelecekteki olası deprem riskini dikkate alarak şekillendireceğiz.” şeklinde konuştu. 

PERFORMANS PROGRAMI VE BÜTÇE VİZE ALDI

Başkan Çelik’in konuşmasının ardından Meclis gündemindeki maddelerin görüşülmesine geçildi. Şehzadeler Belediyesi’nin 2020 yılına ait Performans Programı ile belediyenin 2020 yılı bütçesi oy birliği ile kabul edildi. Buna göre Şehzadeler Belediyesi’nin 2020 yılı bütçesi 110 milyon TL olarak belirlendi.  Gündemdeki diğer maddeler de görüşülerek karara bağlanırken; Aralık ayı meclisinin 2 Aralık Pazartesi günü saat 17:00’da yapılacağı ifade edildi.

 

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45