ŞEHZADELERDE BANKLAR SÖKÜLDÜ

Mart 21 ,2020

Manisa’da yaşlılar koronavirüs uyarılarını dikkate almayarak sokakta ve meydanlarda vakit geçirmeye devam edince, Şehzadeler Belediyesi ekipleri çareyi bankları sökmekte buldu.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde, kalabalık şekilde oturan vatandaşlar koronavirüsü uyarıları dikkate almayınca belediye ekipleri, çareyi bankları sökmekte buldu. Koronavirüsün yaşlı insanlarda ölüm ile sonuçlanması ve kalabalık alanda birçok yaşlının oturması, virüsün yayılmasını arttırabilir olması üzerine belediye ekipleri yeni tedbirler  aldı. Şehzadelerde koronavirüse ilişkin yapılan uyarıların vatandaşlarca dikkate almadığının gözlenmesi üzerine belediye ekipleri, harekete geçip, çareyi bankları sökmekte buldu. Ekipler, ilçede yer alan bank ve bazı ahşap oturma gruplarını söktü.

“VAKİT EVDE OTURMA VAKTİ”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik bankların geçici bir süre için söküldüğüne dikkat çekerek “Koronavirüs tedbirleri kapsamında halkımızın sağlığı açısından vatandaşlarımızın toplu halde bir arda durmasını engellemek amacıyla ilçemizdeki birçok noktada oturma banklarını geçici olarak söküyoruz. Salgın tehlikesini atlattıktan sonra yine hep birlikte buralarda oturup, birlikte çaylarımızı yudumlayacağız. Ama şimdi vakit evde oturma vaktidir.” şeklinde konuştu.