ŞEHZADELER RENKLERİN SICAKLIĞINI ULUTEPE'YE TAŞIDI

Eylül 27 ,2019



Şehzadeler Belediyesi, Kocatepe Mahallesi Ulutepe Caddesi’ndeki istinat duvarını Ressam Mustafa Topçu’nun yaptığı manzara resimleri ile rengarenk bir görünüme kavuşturdu. Yapılan çalışma, mahalle sakinlerinden büyük beğeni aldı.

 

Çevre güzelleştirme çalışmaları kapsamında Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, daha önce Adakale Mahallesi’ndeki Kuşçular Kahvesi yanında yer alan sokakta merdivenleri gökkuşağı renklerine boyamış, yapılan Gökkuşağı Merdiveni sokağa ayrı bir güzellik katmıştı. Benzer bir çalışma bu kez Kocatepe Mahallesi Ulutepe Caddesi’ndeki istinat duvarı için yapıldı. Caddeyi boydan boya kaplayan istinat duvarına manzara resimleri çizildi. Caddede uzunca bir yer işgal eden istinat duvarı önce üzerindeki yosunlardan arındırıldı, ardından rengarenk boyalar ile Ressam Mustafa Topçu’nun yaptığı manzara resimleri ile süslenmeye başlandı.  Devam eden çalışmalar kapsamında eski zamanların cumbalı evleri ile süslenen duvar, çalışma tamamlandığında ortaya görsel bir şölen çıkarılacağının sinyallerini vermiş oldu. Çalışma sonunda duvara İstanbul’un ünlü Kız Kulesi’nin yanı sıra tekne ve kayıklar, iskele gibi resimler çizilecek.  Çalışma henüz tamamlanmasa da ortaya çıkan manzara daha şimdiden mahalle sakinlerinden büyük beğeni aldı.

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, daha önce Arda Mahallesi’nde yapılan Gökkuşağı Merdiveni’nin vatandaşlardan büyük beğeni aldığını hatırlayarak “İlçemizi güzelleştirmek adına çiçek dikimi, peyzaj gibi uygulamaları düzenli olarak yapıyoruz. Biz, renklerin sıcaklığı ve huzurunun da vatandaşlarımız ile buluşmasını istiyoruz.  Bu amaçla daha önce yaptığımız Gökkuşağı Merdiveni için olumlu geri dönüşler almıştık. Bu kez Ulutepe Caddesi’nde farklı bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışmamızın da tamamlandığında büyük ilgi görüp, beğenileceğini düşünüyoruz.” dedi.

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45