ŞEHZADELER ESNAF İÇİN KOMİSYON KURDU

Haziran 02 ,2019

Şehzadeler Belediyesi’nin Haziran Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik başkanlığında yapıldı.  Toplantıda Şehzadeler Belediyesi’nin esnafla olan ilişkilerinde köprü olacak ve esnafların sorunlarıyla ilgilenecek bir komisyon kurulması kararlaştırıldı.

Şehzadeler Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik başkanlığında Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.  11 gündem maddesi ile yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Çelik alınacak kararların Şehzadelere hayırlı olması temennisinde bulundu. Ramazan’ı şerifin son günlerini yaşadığımızı belirten Başkan Çelik “ Mübarek Ramazanı şerifin son günlerindeyiz. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni idrak ettik. Nasip olursa da üç gün sonra büyük bir sevinç ile bayramı karşılayacağız.  Şimdiden tüm meclis üyelerimizin bayramını tebrik ediyorum. Allah sağlık, sıhhat içerisinde; birlik, beraberlik içerisinde nice bayramlar geçirmeyi hepimize nasip etsin.” şeklinde konuştu.  Mecliste 11 gündem maddesi görüşüldü ve karara bağlandı.  Şehzadeler Belediyesi’nin esnafla olan ilişkilerinde köprü olacak ve esnafların sorunlarıyla ilgilenecek bir komisyon da kurulması kararlaştırıldı.  Komisyon üyeliklerine ise Ahmet Tonguç, Dilek Samanlı, Engin Altun, Mehmet Ardıç ve Mahmut Günal seçildi. Bir sonraki meclis toplantısının 1 Temmuz Pazartesi günü saat 18:00’da yapılmasına karar verildi.