ŞEGEM'İN ÜCRETSİZ YAZ KURSU KAYITLARI BAŞLIYOR

Mayıs 03 ,2019



Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezi’nin (ŞEGEM), eğitimlerini iyi bir lisede sürdürmek isteyen 6. ve 7. sınıf öğrencileri için düzenlediği yaz kurslarının kayıt başvuruları, 6 Mayıs’ta başlayacak.  Ücretsiz olacak kurslara son başvuru tarihi ise 31 Mayıs.

Şehzadeler Belediyesi’nin eğitime verdiği desteklere bir yenisi daha eklendi. Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezi, eğitimini iyi bir lisede sürdürmek isteyen öğrenciler için yaz kursları açıyor.  6. ve 7. sınıfa geçen öğrenciler için açılacak ücretsiz kurslarda Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinde eğitimler verilecek.  Yaz kursları kayıt başvuruları 6 Mayıs’ta başlayacak ve 31 Mayıs’a kadar sürecek.  Eğitimler ise 17 Haziran’da başlayacak.  

Şehzadelerin eğitim kalitesinin yükselmesi için belediye olarak tüm imkanları seferber ettiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak kurulduğumuz günden beri, kesintisiz olarak imkânlarımızın da üstünde eğitim öğretime destek verdik. Biz en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunun farkındayız. Bu bağlamda da yaklaşık 3 tane sıfırdan okul yapabilecek bir bütçeyi, 67 tane mahallemizdeki okullarımızın çevre düzenlemesi ve fiziki imkânlarının iyileştirilmesi için harcadık. Eğitim öğretim kalitesinin arttırılması için çeşitli eğitim faaliyetlerine katkıda bulunarak tüm imkânlarımızı seferber ettik. Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencilerimize hem destek eğitimleri hem de sınavlara hazırlık kursları verdi. Şimdi de eğitimlerini iyi bir lisede sürdürmek isteyen öğrencilerimiz için ücretsiz yaz kursları düzenliyoruz.  6. ve 7. sınıfa geçen öğrencilerimizi bu kurslardan yararlanmaya bekliyoruz” dedi. Ücretsiz yaz kurslarından yararlanmak isteyenler 0236 234 82 34 numaralı telefondan ya da Nişancıpaşa Mahallesi Seyfettin Bey Caddesi Numara 3/ 1 Şehzadeler adresindeki Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezi’nden detaylı bilgi alabilir.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45