SAĞLIK SEN'DEN BAŞKAN ÇELİK'E TEBRİK ZİYARETİ

Nisan 12 ,2019



Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve beraberindeki heyet,  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret ederek, tebrik etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 31 Mart’ta gerçekleştirilen seçimlerden başarı ile çıkarak, bir dönem daha belediye başkanı seçildi. Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural, Manisa Şube Başkanı Mustafa İrgatoğlu ve yönetimi, Başkan Çelik’i ziyaret ederek,  hem tebrik etti hem de iyi dilek ve temennilerini iletti. Belediyeciliğin zor bir iş olduğunu kaydeden Genel Başkan Durmuş şöyle dedi; “Sayın Başkanımıza geçmişte yaptığı güzel hizmetler nedeniyle teşekkür ediyor, bundan sonraki hizmetleri için de başarılar diliyorum. Belediyecilik zor bir iş. İnsanların hem gönlüne gireceksiniz hem de sosyal yaşam standartlarını artıracaksınız. İkisini birden yapmak zor iştir. Başkanımızı kişiliği ve duruşundan dolayı tebrik ediyorum.  Manisa’ya hayırlı uğurlu olsun.”

“SAĞLIKLI BİR İLETİŞİMİMİZ VAR”

Konuklarına nazik ziyaretleri, iyi dilek ve temennileri için teşekkür eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Memur Sen Konfederasyonu’na bağlı Sağlık Sen’in Türkiye’deki en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu ifade etti. Başkan Çelik, “Sağlık Sen’in Manisa Şubesi başkan ve yöneticileriyle beş yıldan beri çok sağlıklı bir iletişimimiz var. Gerek çalışan ve üyelerini ilgilendiren konularda gerekse de şehrimize yapacağımız hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunduk. İnanıyorum ki yeni dönemde de bu birlikteliğimiz artarak devam edecektir. Sayın Genel Başkanımıza üstün başarılar diliyorum. Yaptıkları işin çok önemli, değerli olduğunu yakinen bilen birisiyim. Nazik ziyaretleri, güzel dilek ve temennileri için şahsım ve ekibim adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45