Romanlar Şehzadelerle coştu

Nisan 12 ,2018

Romanlar Derneği, Dünya Romanlar Günü ile ilgili Selimşahlar Mahallesi’nde etkinlik düzenledi. Şehzadeler Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen etkinlikte, Romanlar gönüllerince eğlendiler.

Şehzadeler Belediyesi’nin destekleriyle Romanlar Derneği, Selimşahlar Mahallesi’nde Dünya Romanlar Günü ile ilgili etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinliğe Şehzadeler Belediye Başkanvekili Mehmet Kavas, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Romanlar Derneği Başkanı Aslan Uğurçay ve Romanlar katıldı.

Etkinlikte konuşan Şehzadeler Belediye Başkanvekili Mehmet Kavas, “Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’in sizlere selamı var. Kendisi Ankara’da olduğu için bu programa katılamadı. Başkanımız Manisa’ya döndüğünde, sizlerle bir araya gelecek. Biz, Şehzadeler Belediyesi olarak, Romanların her zaman yanındayız. Dünya Romanlar Gününüz kutlu olsun” dedi. Romanlar Derneği Başkanı Aslan Uğurçay da, desteklerinden dolayı Şehzadeler Belediyesi’ne teşekkür etti.

Etkinlikte pilav ikramı yapılırken, çalınan Roman müziğinde Romanlar gönüllerince oynayarak, Dünya Romanlar Günü’nü kutladılar.