Ova Yolarında Çalışmalar Devam Ediyor

Eylül 29 ,2015

Şehzadelerde ova yollarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Şehzadeler ilçesinde yaklaşık 170 km lik ova yolunda düzenleme çalışması yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik çalışmaların sezon sonuna kadar devam edeceğini ifade etti.

Geçtiğimiz nisan ayında ziraat odasıyla imzalanan protokol çerçevesinde ova yollarının bakımını üstlenen Şehzadeler Belediyesi, ova yollarındaki çalışmalarını sürdürüyor. Şehzadeler ilçesinde bu güne kadar yaklaşık 170 km’lik ova yolunda bakım ve iyileştirme yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Bilindiği gibi geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde Ziraat odamızla bir protokol imzalayıp ova yollarının bakımını Şehzadeler Belediyesi olarak üstlenmiştik. Nisan ayında çalışmalara başlayan ekiplerimiz bu güne kadar yaklaşık 170 Km’lik ova yolunda malzemeli bakım ve iyileştirme çalışması yaptılar. Yaz sezonu boyunca yapılan çalışmalar arazisi olan vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni topladı. Ova yollarında ki çalışmalarımız sezon sonuna kadar devam edecektir. Bundan sonraki yıllarda da ova yolları ile ilgili çalışmalarımız etap etap devam edecek. Bu nokta da ova yollarının yapımında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve yapılan çalışmalar esnasında sabırla bekleyen vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.