OKULLARIN YÜZÜ ŞEHZADELERLE GÜLDÜ

Mart 20 ,2019



Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler ilçesinde yer alan okulların Okul Aile Birliği başkan ve üyeleriyle Öğretmenevi’nde düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.  Belediyenin eğitime yaptığı hizmetleri anlatan Başkan Çelik “ Sıfırdan üç tane okul yaptırılabilecek bir bütçeyi, biz Şehzadelerdeki okulların ihtiyaçları için harcadık. Bundan sonra da aynı aşk ve heyecanla hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler ilçesinde yer alan okulların Okul Aile Birliği başkan ve üyeleriyle bir araya geldi.  Öğretmenevi’nde düzenlenen istişare toplantısına Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş de hazır bulundu. 

“EĞİTİME HER ZAMAN DESTEK OLDU”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından katılımcılara hitap eden Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş,  Başkan Çelik’in her zaman eğitime destek olduğunu ifade ederek “Okul Aile Birliklerimizin başkanları üyeleri, sayın Belediye Başkanımıza okullarımızın ihtiyaçları için ulaştıklarında hiçbirini geri çevirmediler. Bizlerin de talepleri oldu, yerine getirdiler. Velilerimize, öğretmenlerimize dönük eğitim çalışmalarında hep destek oldular. Bu sayede 40’a yakın seminer gerçekleştirdik.  Eğitime verdikleri katkılardan dolayı, bize gösterdikleri güzel yüz ve insancıl yaklaşımdan dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.  

“HİZMETLERİMİZİ BİR İLKEYLE GERÇEKLEŞTİRDİK”

Okul Aile Birliği başkan ve üyelerine daha sonra Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik hitap etti.  Şehzadeler Belediyesi’nin kuruluş aşamasında karşı karşıya kaldığı durumu hatırlatan Başkan Çelik, yılmadan yorulmadan çalışarak, güler güzlü, çalışkan ve şeffaf bir belediye kurduklarını söyledi.  Şehzadeler Belediyesi’nin pek çok hizmeti hayata geçirdiğini, bu hizmetleri yaparken de bir ilkeye göre hareket ettiklerini aktaran Başkan Çelik “Biz bize oy veren, vermeyen ayrımı yapmadık. Şehzadelerde yaşayan 170 bin kişiyi 1. sınıf vatandaşımız olarak kabul ettik sevdik, saydık. Hepsine hizmet edebilmek için çaba ve gayret sarf ettik. Bunu şahidi sizlersiniz Şehzadeler halkıdır.” şeklinde konuştu. 

“EN BÜYÜK YATIRIM İNSANA YAPILAN YATIRIMDIR”

Okulların kendileri için son derece önemli olduğunu dile getiren Başkan Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü; “Biz seçildiğimizde gidecek bir yerimiz binamız yoktu, ihtiyaçlarımız çoktu.  Şunu da belirteyim ki ilçe belediyelerinin okullarla ilgili yasal olarak bir görevi yok. Biz bugüne kadar 65 tane okulumuzun tamamına hizmet ettik. Gerek okullarımızın fiziki şartlarını iyileştirmek, gerekse eğitim kalitesini artırmak için milyonlarca liralık ciddi bir bütçe harcadık.  Bunun yerine kendimize saray gibi bir belediye binası yapabilirdik. Ama biz biliyoruz ki en büyük yatırım insana yapılan yatırımdır.”

“SEÇİMLER İÇİN DEĞİL GELECEK NESİLLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Okullara yapılan hizmetlerden örnekler veren Başkan Çelik “Sıfırdan üç tane okul yapılabilecek bütçeyi biz bu hizmetler için harcadık. Bana bazı belediye başkanları dediler ki; okullara bu kadar yardım etme, masraf yapma. Yarın seçim zamanı geldiğinde bunlar ortada görülmez. Bunun yerine başka binalar yap, şunları da yapmıştım diyebilirsin.  Biz de dedik ki; biz gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz.  Doğru bildiğimiz,  inandığımız için bir taraftan kuruluş sancıları yaşarken, kısıtlı imkanlarımıza rağmen,  imkanlarımızı okullarımız için seferber ettik. Bundan sonra da aynı aşk ve heyecanla hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi. 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45