Nurlupınar Yeni Parkına Kavuştu

Ocak 12 ,2016

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Nurlupınar Mahallesi, Pazar yeri yanında yeni yapılan park ve yeşil alanda incelemelerde bulundu. Daha önce atıl durumda olan arazide yapılan çalışmayla, alanı ve güzel bir görünüme kavuşturduklarını ifade eden Çelik “Nurlupınar mahallemize kazandırdığımız bu yeni parkımız halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Nurlupınar mahallesinde yapımı tamamlanan park ve yeşil alanda incelemelerde bulundu. İncelemelerde Başkan Çelik’ e Başkan yardımcısı Süleyman Çoban’ da eşlik etti. Pazar yerin yanında atıl durumda bulunana alanda yapılan çalışmayla Nurlupınar Mahallesine yeni bir park alanı kazandırdıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Nurlupınar mahallemizde yeni yapmış olduğumuz parkımızda incelemelerde bulunuyoruz. Daha önce mezbelelik durumda olan bu arazide projesini hazırlayarak fen işleri ve park bahçe müdürlüğümüze bağlı kendi ekiplerimiz ile Şehzadeler Belediyesi olarak kendi imkânlarımız ile tamamladık. Nurlupınar mahallemizi bir mezbelelikten kurtarmakla birlikte vatandaşlarımızın rahat nefes alabileceği, çocuklarımızın oynaya bileceği, engelli yavrularımızın da rahatlıkla oyun oynaya bileceği, engelsiz oyun gruplarının olduğu güzel bir park olmuş oldu. Nurlupınar mahallemize yeni kazandırdığımız bu parkımız Şehzadelerimiz için mahallede yaşayan vatandaşlarımız için hayırlı olsun. Yapmış olduğumuz bu park yüzde yüz Şehzadeler Belediyesi yapımıdır. Tüm her şeyi ile belediyemiz ekipleri tarafından yapılmıştır. Yapımında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.