Nurlupınar Şehzadelerle güzelleşecek

Haziran 29 ,2016



Nurlupınar Mahallesinde yapımı tamamlanan 2 çocuk oyun parkı ve yeniden düzenlenen mahalle meydanı halkın hizmetine açıldı. Nurlupınar Mahallesinde birçok çalışmaya imza attıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Nurlupınar Mahallemizde hizmetlerimiz bundan sonra da artarak devam edecek ”dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Kaymakam İsmail Çorumluoğlu Nurlu Pınar Mahallesinde yapımı tamamlanan 2 adet çocuk oyun parkı ve Mahalle meydanında incelemelerde bulundu. İncelemelere Başkan Çelik ve Kaymakam Çorumluoğlu’na, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Mahalle Muhtarı Süleyman Seven eşlik etti. Nurlupınar Pazar yerinin yan tarafından uzun süre atıl durumda duran arazide yapılan çalışmayla Nurlupınar Mahallesine güzel bir park alanı kazandırıldığını ifade eden Başkan Çelik “Nurlupınar Mahallemizde yapımı tamamlanan parklarımızı halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bütün mahallelerimizde olduğu gibi Nurlupınar Mahallemizde de hizmetlerimiz devam ediyor. İçerisinde bulunduğumuz bu alan bir mezbelelikti, atıl durumdaydı. Halkımız buradan geçmeye çekiniyordu. Bakımsızlık nedeni ile tam bir pislik yuvasına dönmüştü. Bu alanda bir çalışma başlatarak son derece güzel bir park yaptık. Çocuk oyun gurubu, aydınlatması, yürüyüş yolları, oturma bankaları ile birlikte Mahalle halkımızın çocukları ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri bir alanı mahallemize kazandırmış olduk. Bunun yanı sıra Nurlupınar Mahallemizde biraz ileride bulunan parkı yenileyerek engelli çocuk oyun gruplarının montajını yaptık. Ayrıca Nurlupınar Mahallemizin meydanında düzenleme çalışması yaptık. Nurlupınar Mahallemiz Şehzadeler ile daha da güzelleşecek. Hizmetlerimiz bundan sonra da artarak devam edecektir” dedi.

“NURLUPINAR GÜZEL BİR PARK ALANINA KAVUŞTU”

Nurlupınar Mahallesindeki atıl alanda yapılan düzenleme çalışması ile mahallenin güzel bir park alanına kavuştuğunu ifade eden Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu “Belediyemize bu hizmetleri nedeni ile teşekkür ediyorum. Özellikle bu yapılan parkın okullarımıza yakın bir alanda yapılmış olması bizim çocuklarımızın faydalanabilmesi nedeni ile çok güzel bir çalışma. Eski halini da daha önceki ziyaretlerimizde görmüştük. Gerçekten çok kötü durumdaydı. Yapılan çalışmanın ardından gayet güzel bir park alanı Nurlupınar Mahallemize kazandırılmış oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.  İnşallah vatandaşlarımız için güzel bir dinlenme alanı olur” dedi.

“AİLELER ÇOCUKLARI İLE RAHATÇA ZAMAN GEÇİRECEKLER”

Yapılan çalışma ile ailelerin çocuklarıyla rahatça vakit geçireceği bir parka kavuştuklarını ifade eden Nurlupınar Mahalle Muhtarı Süleyman Seven “Bu güzel çalışma nedeni ile Ömer Faruk Çelik başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu alan uzun bir süre atıl bir durumdaydı ve uyuşturucu madde kullananların mekânı haline gelmişti. Bu alanda bir çalışma yapılması için Belediye Başkanımıza müracaat ettik. Talebimiz olumlu karşılayan Belediyemiz mahallemizi o kötü görüntüden kurtarmış ve bu hale getirmiştir. Artık ailelerimiz akşamları buralara gelerek çocukları ile rahatça vakit geçirebiliyorlar. Nurlupınar Mahallemizde yapılan 2 adet çocuk oyun parkı ve Meydan düzenlemesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45