Muhtarlar Demokrasimizin Kılcal damarlarıdır

Ekim 18 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeni ile bir kutlama mesajı yamımladı. Muhtarların demokrasinin kılcal damarları olduğunu ifade eden Başkan Çelik “Muhtarlarımız yerelde halkımızın temsilcileri, biz yöneticilerin de ortaklarıdır” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeni ile bir kutlama mesajı yayımladı. Muhtarların mahallede yaşayan halk adına tüm kurum ve kuruluşlarla diyalog kurduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  “Demokrasimizin kılcal damarları olan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum. Muhtarlarımızın yerelde halkımızın temsilcileridir. Bizlerin de ortaklarıdır. Belediye hizmetleri hayata geçirilirken sürekli olarak muhtarlarımız ile fikir alışverişi içerisindeyiz. Yapacağımız hizmetlerimizde bizlere de ışık oluyorlar. Mahallelerin taleplerini, ihtiyaçlarını bizlere ileten bir aracı konumundalar. Aynı şekilde diğer hizmet üreten kamu kurum ve kuruluşlarıyla da mahalle halkı adına diyalog kuran bir misyonları var. Şehzadeler Belediyesi olarak biz muhtarlarımızı son derece önemsiyoruz. Göreve gelir gelmez muhtarlarımızın fiziki şartlarını iyileştirmek için çalışmalar yaptık. Teknolojiden en iyi şekilde istifade edebilsinler diye bütün muhtarlıklarımıza bilgisayar ve yazıcı desteğin de bulunduk. Muhtarlık binası olmayan mahallelerimizde yeni binalar yapıyoruz. Şehzadeler şehrine yakışır Osmanlı ve Selçuklu mimarisini andıran güzel muhtarlık binaları yaparak hem şehrimizin estetiğine bir katkıda bulunuyor hem de muhtarlarımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Muhtarlarımız belirli zamanlarda düzenlenen fuar gezilerine ya da farklı şehirlere geziler düzenleyerek Muhtarlarımızı gönderiyoruz. Her zaman için mahalle halkımızın seçmiş olduğu Demokrasimizin kılcal damarları olan muhtarlarımız ile birlikteyiz. Bu vesile ile tüm Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutluyorum” dedi.